Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em!

Autor Wiadomość
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Sprawdź:
Wczoraj wysłałem wiadomość przez formularz zgłoszeniowy,adres podany z gmaila,odpowiedzi nie otrzymałem jak narazie(minęły te 24h).Diquiton ma przerwę,czy moja wiadomość po prostu nie dotarła?
EDIT:zauważyłem na stronie,że na wiadomości będzie odpowiadał rzadziej,czekam Big Grin
Odp: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Święta się zbliżają, więc chce odpocząć i spędzić czas z rodziną, jak każdy zresztą Smile

Wysłane z mojego GT-I9001
Panowie zaglądajcie na bloga zarabiamyprzez.net, w najnowszych wpisie wszystko wyjaśnione Wink
Okey, więc czekam na odpowiedz. Wysłałem dziś wiadomość z prośbą o zostanie refem Tongue

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Ja korzystam z pomocy Diqtiona i jestem MEGA zadowolony. Kazdemu serdecznie polecam Smile
Glosy: Diqtion (+1)
Last month earnings $241.36

pierwszy miesiąc z FC i Diqtionem, byłoby lepiej gdyby nie krucjata na youtube, usunięcie wszystkich kont i kasowanie po kilku godzinach nowych facepalm co nie zmienia faktu, że jestem niesamowicie zaskoczony i zarobki przerosły moje oczekiwania Smile
Glosy: Diqtion (+1)
Chciałbym zacząć zarabiać dzięki Twojej pomocy , jakiś czas temu wysłałem e-mail ale nie otrzymałem odpowiedzi , Twoja propozycja dla osób które posiadają już konta nadal jest aktualna ? Ogólnie jestem totalnie zielony kiedyś się zapisałem do FC ale nic nie działałem .
Oczywiście, że Diqtion cały czas mentoruje.
Teraz są święta, i spędza czas z rodziną, ponieważ niedługo się wyprowadza Wink
Ok w takim razie pozostaje mi czekać Big Grin
Jeżeli do 48h ktoś nie dostał odpowiedz (co było by dziwne, bo do 48h teraz cały czas odpisuję maxymalnie) - wyślijcie wiadomość raz jeszcze.
Wątek zamknięty