Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em!

Autor Wiadomość
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Sprawdź:
Zapraszam do kontaktu Wink
ja byłbym chętny, najlepiej napisz na PW lub gg 5188209 Smile
(30-01-2013 18:47)patryk0407 napisał(a):  ja byłbym chętny, najlepiej napisz na PW lub gg 5188209 Smile

Sam się do niego zgłoś na maila.
(30-01-2013 18:47)patryk0407 napisał(a):  ja byłbym chętny, najlepiej napisz na PW lub gg 5188209 Smile

Z tego co pamiętam Diqtion tylko przyjmuje przez maila Smile
Gg ma dla znajomych, albo pilnych spraw Smile
I skoro szukasz mentora, to Ty powinieneś szukać, a nie mentorzy Ciebie pokerface

Pozdrawiam
Glosy: Diqtion (+1)
Odp: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Na livechat swietnie sie pisze , ale gorzej z emailami . Czekam caly dzien na odpowiedz;(

Wysłane z mojego GT-S5570
miniek, on ma 1000~ poleconych. Wyobraź sobie, że dziennie napisze tylko 70% tych osób Tongue
Tu nie chodzi o samych poleconych, tylko ja nie prowadzę życia które polega na spędzaniu 100% wolnego czasu przy PC. Oprócz szkoły mam jeszcze inne zajęcia, o których pisałem na blogu nie raz i praktycznie od 6 do 20-22 nie ma mnie w domu. Jak tylko wracam zaraz siadam i odpisuję, ale e-maili jest dużo.

Ogólnie od września wszystko się zmieni zobaczycie, bo zmieniam trochę plan mojego życia i usuwam z niego to co zajmuje mi 3/4 dnia. Wiem, że do września jeszcze trochę, ale przez wakacje oprócz jakiegoś mojego wyjazdu będzie tak jak ostatnio, że odpisywałem kilka razy dziennie Wink
Łatwo jest znaleźć w necie prace Diqtiona, typu layouty,style na strony, jakieś projekty na serwisy ppa, sporo prac graficznych.

Napewno też ma swoje życie, i żeby poogarniał wszystko zajmuje mu sporo czasu, dołożyć do tego blogi których pewnie ma multum i trzeba je aktualizować, ja go podziwiam bo sam bym miał problem wszystko ogarniać przez 24h dziennie a jak ma jeszcze szkołę, pewnie dziewczynę, to wgl już nieogar totalny musi być, a wy tylko chcielibyście aby wam odpisano po kilku minutach Smile
Glosy: Symbian (+1)
świetny konkurs Smile Diqtion napisałam do ciebie e-meila czekam na odpowiedź Smile
Wątek zamknięty