Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em!

Autor Wiadomość
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Sprawdź:
(28-12-2012 04:44)Nicktim napisał(a):  
(28-12-2012 04:40)Szakallt napisał(a):  Dlaczego nie zaliczacie pobrań? Na blogu cały czas pojawiają się komentarze odnośnie plików a mimo to na koncie fc pustki... Możecie to wyjaśnić?

Może ktoś klika, patrzy, że ankieta i wychodzi

nie gdyż zadają pytania m.in. obsługi pobranych rzeczy i to jak już je mają na pc...
Zwykły blef. Pisałem setki razy. Z FC prędzej ktoś zrobi ofertę, a pliku nie dostanie, niż jej nie zrobi, a plik pobierze.
Diqtion, wysłałem ci maila z adresu [email protected] jeśli możesz odpowiedz, a jak nie doszło to tam się pytałem własnie o pomoc z zarabianiem Fire Cash
Pisałem stronę wcześniej jak nadrabiam zaległe e-maile. Zaraz dostaną wszyscy odpowiedzi, którzy pisali do mnie wczoraj. Na wcześniejsze e-maile już odpowiedziałem. Na te wysłane dziś, odpiszę koło północy.
Wszystko co zaległe - odpisane.
Jeżeli ktoś dziwnym trafem nie dostał odpowiedzi - niech napisze jeszcze raz.
[Obrazek: 03.png]
30 grudnia wzbogaciliście swoje portfele na łączną sumę ponad $720!!
To kolejny rekord w Waszym wykonaniu, oby tak dalej kochani Wink
Podsumowanie Grudnia na blogu: http://zarabiamyprzez.net/podsumowanie-grudnia/

Oczekujcie podsumowania z 6 miesięcy naszej współpracy zamykającego tym samym rok 2012 Wink
A mam do Ciebie pytanie. Te 13 tysięcy to kasa, którą zarobili refowie, czy kasa, którą zarobili dla Ciebie ( 10% od każdego ) ?
(01-01-2013 12:15)Lontek napisał(a):  A mam do Ciebie pytanie. Te 13 tysięcy to kasa, którą zarobili refowie, czy kasa, którą zarobili dla Ciebie ( 10% od każdego ) ?
Którzy zarobili poleceni, czyli Diqtion zarobił ~1300$ Smile

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Glosy: Lontek (+1)
Przecież pisze wyraźnie "ZAROBILIŚCIE razem w miesiącu jakim jest grudzień".
Wątek zamknięty