Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Poradnik [Poradnik] Zamawianie starterów

Autor Wiadomość
RE: [Poradnik] Zamawianie starterów
Sprawdź:
Jeden użytkownik mi pisał że zamawiał jeden dzień startery i zamówił ich 200.
zamawianie starterów jest płatne czy nie?!trzeba miec 18 lat przy odbiorze?!
Zamawianie nie jest płatne, a co do wieku to raczej wszędzie musisz mieć skończone 18 lat. Ale przecież nie będą Cię szukać i sprawdzać wieku... daj spokój.
Niestety poradnik jest dość ubogi, ale jeśli są jakieś problemy, możecie pisać na PW, bo w temacie starterów jestem raczej obcykany lepiej jak każdy z tego forum.

Odpowiem na kilka pytań z tematu:

Listonosz zostawia listy w skrzynce, nie trzeba potwierdzać odbioru, więc można podawać fake dane
Poza tym w heyah jest skrypt, oraz pracownicy, którzy sprawdzają czy nie ma wielokrotnych powtórzeń adresu do wysyłki, więc radzę zamawiać <5 dziennie.
Kolego, ktoś Ci zamówił 200 starterów, czyli licz się z tym , że ŻADEN nie przyjdzie Smile
Autor, niestety nie znasz się na starterach, więc nie prowadź tego tematu(napisałeś że można zamówić 60 w godzinę, a ja je zamawiałem dziennie po 5 sztuk)
Poza tym ktoś napisał żeby ściągnąć poradnik z ppadownload, a ten poradnik to plagiatWink Ktoś skopiował moją treść z poradnika o starterach , wkleił do swojego poradnika, oraz dodał notkę o pobieraniu z fc i cb
Smile Piszcie z pytaniami na PW, bo tutaj trudno wam będzie o porządną odpowiedź
Mi maksymalnie udaje się zamówić 2 dziennie. . .
Tzn. wypełniam 5 wniosków, ale otrzymuje tylko 2 potwierdzenia dziennie z heyah i 2 z orange.
Ktoś wie jak to obejść?
(03-07-2012 21:32)surfer0700 napisał(a):  Mi maksymalnie udaje się zamówić 2 dziennie. . .
Tzn. wypełniam 5 wniosków, ale otrzymuje tylko 2 potwierdzenia dziennie z heyah i 2 z orange.
Ktoś wie jak to obejść?

Niestety nie da się. Z resztą nie wiem jak do końca jest z tymi starterami zamawiałem tak jak Kabajana 5 starterów dziennie i tak dostałem anulację.
A zanim dostałeś "anulację", to otrzymywałeś na email jakieś potwierdzenie?
Jeśli jest anulacja, to dostajesz meila jak zawsze z tym że sprawdzają dane itp, a potem jeśli anulacja jest to nie dostaniesz wiadomości że starter jest aktywowany, i wysłany pocztą polską Smile

Ja zamawiam 5 dziennie i przychodzą normalnie, może kilka dni było takich, że anulowali
Odp: [Poradnik] Zamawianie starterów
A te startery nie są przypadkiem już rejestrowane na nas przy zamawianiu?

Wysyłane z mojego Transformer TF101 za pomocą Tapatalk 2

zbieramnas2, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
Ja w ciągu 2 dni zamówiłem 3 startery z heyah i 2 z orange.
Z orange tylko tyle, bo jak zamawiam więcej to nie dostaje potwierdzeń, a z heyah mam teraz informację, że limit zostały wyczerpany.
Jak ominąć ten limit?
Odpowiedz