Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Cupsell zarabiaj na własnym sklepie internetowym

Autor Wiadomość
RE: Cupsell zarabiaj na własnym sklepie internetowym
Sprawdź:
(16-09-2016 17:22)hubauba napisał(a):  Witam,

To mój pierwszy post, założyłem konto aby zareklamować sklep na cupsellu: link do sklepu z koszulkami.
W asortymencie kilka ciekawych (moim zdaniem) wzorów.
Od dawna zajmuję się rysowaniem i grafiką, sklep jest swego rodzaju eksperymentem czy da się przebić w te branży nie prowadząc kanału na youtube ani poczytnego bloga.
Wzory dodaję w dużej rozdzielczości, przynajmniej 2000x2000 oczywiście w formacie .png z wykorzystaniem przezroczystości tam gdzie jest potrzebna.
Zapraszam i będę wdzięczny za zakupy.

Gdyby link nie działał, oto adres:
sajko.cupsell.pl
Przepraszamy ale te forum nie działa na takiej zasadzie.
O luju co tu się stało O.o Kolega chyba pomylił fora Tongue
Cóż, nie było moją intencją robienie nachalnego marketingu szeptanego, napisałem bezpośrednio o co chodzi.
Obserwuję stronę cupsell od jakiegoś czasu i niestety w tym momencie są nastawieni typowo na współpracę
z youtuberami dlatego ciężko o skuteczny sposób promocji. Stara opcja promocji na stronie głównej cupsella
została zastąpiona programem vip dla youtuberów https://cupsell.pl/strony/grupavip.html.
Aby zostać zauważonym najlepiej prowadzić chyba jakiś fanpejdż.
Witam, Jeśli ktoś jest nadal zainteresowany zarabianiem w serwisie CupSell to zapraszam do mnie co nieco pomogę i poduczę Wink w zamian oczekuję rejestrację z refa ! Wink PISAĆ ŚMIAŁO NA PW !! Big Grin Big Grin Czekam na was naprawdę można zarobić jeśli ktoś dobrze pomyśli, a ja mu w tym pomogę Wink Zachęcam !
Odpowiedz