Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Cupsell zarabiaj na własnym sklepie internetowym
Sprawdź:
Kombinuję już od dwóch tygodni z cupsellem, ale na razie są marne skutki. Podobają mi się te filmiki reklamowe. Prezes potrafi zadbać o ty, by o cupsellu było głóśno
Jak dla mnie dużym minusem jest brak druku full print, mam bardzo dużo pomysłów na koszulki, ale powierzchnia zadruku jest zbyt mała, abym mógł je zrealizować
(28-05-2016 06:56)MickeyHuntr napisał(a): Jak dla mnie dużym minusem jest brak druku full print, mam bardzo dużo pomysłów na koszulki, ale powierzchnia zadruku jest zbyt mała, abym mógł je zrealizować
Każda grafika nie posiadająca licencji CCO jest objęta prawem autorskim. Tak więc jakie kol wiek logo, postacie z gry czy filmu bez zgody autora lub reprezentującego go organu jest łamaniem praw autorskich.
Witam,
To mój pierwszy post, założyłem konto aby zareklamować sklep na cupsellu: SPAM
W asortymencie kilka ciekawych (moim zdaniem) wzorów.
Od dawna zajmuję się rysowaniem i grafiką, sklep jest swego rodzaju eksperymentem czy da się przebić w te branży nie prowadząc kanału na youtube ani poczytnego bloga.
Wzory dodaję w dużej rozdzielczości, przynajmniej 2000x2000 oczywiście w formacie .png z wykorzystaniem przezroczystości tam gdzie jest potrzebna.
Zapraszam i będę wdzięczny za zakupy.
Gdyby link nie działał, oto adres:
SPAM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2016 17:27 przez hubauba.)