Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: CLDMine.com - nowy klon RDPMain. Do 1,5% dziennie.
(25-10-2015 11:44)vojtec napisał(a): Ktoś próbował wypłacać? Wczoraj zleciłem BTC i na razie cisza, w FAQ można wyczytać, że trwa to do 24 godz, ale mam już pewne obawy.
Rano sprawdzałem i nie było, teraz blockchain ma przerwę więc nie wiem jak sytuacja wygląda. Nie wykorzystałem jeszcze koła ratunkowego w postaci pytania do admina, tak więc nie chcę złorzeczyć - może to tylko odosobniony przypadek/problemy techniczne/plamy na słońcu...
(26-10-2015 18:50)vojtec napisał(a): Rano sprawdzałem i nie było, teraz blockchain ma przerwę więc nie wiem jak sytuacja wygląda. Nie wykorzystałem jeszcze koła ratunkowego w postaci pytania do admina, tak więc nie chcę złorzeczyć - może to tylko odosobniony przypadek/problemy techniczne/plamy na słońcu...
daj znać jak dostaniesz bo ja narazie wstrzymuje się z tego powodu między innymi z inwestycją
(27-10-2015 06:09)vojtec napisał(a): Środków w portfelu póki co brak, napisałem ticket'a i zobaczymy co z tym fantem zrobią.
vojtec Nastąpiła jakaś zmiana? jest wypłata, czy 0 i brak odpowiedzi support?
bo jeśli nie ma nic to można uznać od początku za scam który powstał po to by zebrać tylko wpłaty na swoje konto