Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zmień styl:BiałyMobilnyRetro

Wielka aktualizacja Zarabiam.com — zobacz pełną listę zmian

Poradnik Sprzedaż multikont hostingowych allegro

Autor Wiadomość
RE: Sprzedaż multikont hostingowych allegro
Sprawdź:
(30-08-2021, 15:10)michalp82 napisał(a): Akcja by przyciagnac wiecej kupujacych i tyle.
Nie rozni sie niczym od kupna pojedynczego konta premium.
Tutaj wykorzystując ten sam adres email rejestruja konta w kilku firmach, ustawiaja to samo haslo wszedzie i sprzedaja jako niby pakiet.
Te firmy nie maja ze soba niczego wspolnego wiec nie ma jednego magicznego sposobu by zalozyc na raz wszedzie konta Wink

Z ciekawości zapytam, orientujesz się jak działają takie oferty? Ktoś udostępnia swoje konto na chomikuj i osoby postronne pobierają z niego pliki?
https://allegro.pl/oferta/chomikuj-trans...9272277290

#Edit Nie wiem czy dobrze myślę ale chodzi oto żeby kupować pakiety 180 dniowe i sprzedajesz jako 30 dniowe po to aby po 30 dniach kupiły inne albo te same osoby ( chodzi oto żeby starczyło na dłużej tak?)
Przypadkiem na allegro nie są zabronione konta?

Znam osoby co do gier mocno usuwane mają oferty, jak z takimi servisami?
(27-08-2021, 09:49)michalp82 napisał(a): Na wszystkich wyzej napisanych hostingach w wiekszosci jest opcja blokady zmiany hasla lub wrzucenie 2FA wiec nikt wam nic nie zmieni. Zreszta na aukcji wystarczy zaznaczyc, ze konto bez mozliwosci zmiany danych dostepowych.

Mógłby mi ktoś z forum dokładniej objaśnić zasadę działania weryfikacji dwu-etapowej, z wykorzystaniem kodu QR? Włączyłem ją u siebie na swoim koncie rapidgator, zeskanowałem kod przez "Authenticator" i teraz, gdy odpalam wtyczkę to za każdym razem wyświetla się inny 6-cyfrowy numer - w razie próby włamania na konto, dostaję powiadomienie mailem i poza ewentualną zmianą hasła muszę coś jeszcze wykonać?