Jestem początkujący w tym temacie, ktoś wyjaśni co w takim przypadku jak bank obecnie BNP BGŻ Paribas oferuje 150zł dla nowych za otwarcie konta i spełnieniu warunków i co wtedy jak założymy konto z własnego reflinka z money2money. Dostajemy wtedy 150zł + prowizje 70zł od money2money ?
(27-11-2018, 14:37)rachman napisał(a): Jak spełnisz warunki to tak. Dziwne pytanie.
Chodzi o to że patrzyłem na money2money dla BGŻ BNP i jest tam 70 zł za spełnienie warunków + 70zł za założenie konta, natomiast na stronie BGŻ BNP obecna oferta to 150zł za założenie konta i spełnieniu warunków. Czyli z money2money się nie opłaca w takim przypadku
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-11-2018, 16:22 przez mintek14.)
(27-11-2018, 14:37)rachman napisał(a): Jak spełnisz warunki to tak. Dziwne pytanie.
Chodzi o to że patrzyłem na money2money dla BGŻ BNP i jest tam 70 zł za spełnienie warunków + 70zł za założenie konta, natomiast na stronie BGŻ BNP obecna oferta to 150zł za założenie konta i spełnieniu warunków. Czyli z money2money się nie opłaca w takim przypadku
"Mietek wypiłeś za dużo o jedną setę" ... Sorki tak mi się przypomniał tekst z muzyczki
Na m2m, bankierze, ebrokerze masz prowizję za POLECENIE i ZŁOŻENIE WNIOSKU PRZEZ KLIENTA.
Na stronie banku masz PROMOCJĘ BANKOWĄ. To 2 niezależne akcje.
Jeśli założysz konto ze swojego reflinku to dostaniesz 70 zł od m2m jeśli spełnisz ICH warunki + dostaniesz 150 zł od banku jeśli spełnisz ICH warunki.
Także kumulacja