Sprawdź:
Takiego konkursu jeszcze tutaj chyba nie było, a przejrzałem regulaminy forum i regulaminy konkursów i nie ma tam nic co by tego zabraniało tak więc:
Organizuje forumową loterię forum gold!
Na czym to polega?
1. Każdy zainteresowany wpłaca mi dotację wynoszącą 10 forum gold oraz pisze posta w tym temacie o treści ,,biorę udział'' albo coś w tym stylu.
2. Następnie w określonym terminie losuje jedną osobę która zgarnia całą pulę forum gold ze wszystkich wpłat użytkowników (natomiast ja dla siebie biorę skromne 5% wpłat aby coś mieć z tego organizowania, a pozostałe 95% idzie na nagrodę).
3. Konkurs może być przeprowadzany cyklicznie. Zakończy się jedna runda, wylosujemy zwycięzce, to potem następna i następna i następna

4. Nie ma minimum osób biorących udział w konkursie. Nawet jeśli weźmie udział tylko kilka osób to nic nie szkodzi - najwyżej każdy będzie miał większą szanse na wygraną (ale i nagroda mniejsza).
Ważne - Biorąc udział koniecznie napisz post w temacie, ponieważ bez tego ciężko mi będzie potem losować zwycięzce.
Pierwsza rudna konkursu rozpoczyna się teraz i będzie trwała do 10 września! Dziesiątego o losowej godzinie (zaleznie o której będę miał czas) wylosuje zwycięzce który otrzyma pule zebranych forum gold.