DzejkobPL napisał(a):A może da radę przenieść środki z 4Lead / TreeSub na nowy serwis?
Oczywiście da się, lecz rak jak mówiłem rozpoczęliśmy współpracę wiązana przez co chciałbym byc w stosunku do wspołpracowników uczciwy i chcemy zacząć z czystego rachunku i w tym jest ukryty kompromis wielostronny a będziecie zadowoleni z powiązania wspolpracy i z czasem bedzie widać ogromne efekty $$, nowe pomysły i sposoby na zarabianie od pierwszych ludzi którzy generowali ruch oraz zarobek SMS w Polsce
"z tego względu nie mogę pozwolić sobie na wchodzenie na konto aby wysłać pieniądze użytkownikowi, który ma na koncie 5zł."
Ten cytat doskonale obrazuje zarówno profesjonalizm podmiotu, jak i szacunek do użytkowników...
Nie ma znaczenia czy to jest złotówka, pięć złotych czy tysiąc - chodzi o zwykłą, elementarną uczciwość i zasady. Trudno jednak podejrzewać włodarzy serwisu o uczciwość i zasady, skoro wykazują tak dalece idącą pogardę dla użytkowników, którzy nie uzyskali progu wypłaty. Bez względu na wymagane minimum - serwis otrzymał należną mu prowizję nawet, jeśli zarobiona kwota od tego minimum była niższa.
Dlatego twierdzę, że jeżeli w ten sposób zachęcacie potencjalnych użytkowników do dalszej współpracy w nowym projekcie, to nie liczcie na tych, których zamierzacie właśnie okraść.
Dodam jeszcze, że Wam kury szczać prowadzać, nie zaś branie się za prowadzenie biznesu...
No ja mam chyba dychę na koncie, wiem, że serwis zmieni domenę/programy przestaną działać więc nie reklamuje nawet. Dycha to wprawdzie nie dużo, bo nawet na czteropak nie starczy dobry (chyba, że w dyskoncie w promocji ; ) Dla samej zasady jednak zarobiłem tą dychę i chciałbym ją otrzymać. Wiec zdanie "zarób jeszcz, bo minimum to 35 zł" to średnio profesjonalne.
Profesjonalna i uczciwa firma wypłaciła by nawet 1 grosz bez marudzenia, byleby tylko użytkownicy mieli o niej dobre zdanie.
(31-07-2015, 03:24)kalutor napisał(a): "z tego względu nie mogę pozwolić sobie na wchodzenie na konto aby wysłać pieniądze użytkownikowi, który ma na koncie 5zł."
Ten cytat doskonale obrazuje zarówno profesjonalizm podmiotu, jak i szacunek do użytkowników...
Nie ma znaczenia czy to jest złotówka, pięć złotych czy tysiąc - chodzi o zwykłą, elementarną uczciwość i zasady. Trudno jednak podejrzewać włodarzy serwisu o uczciwość i zasady, skoro wykazują tak dalece idącą pogardę dla użytkowników, którzy nie uzyskali progu wypłaty. Bez względu na wymagane minimum - serwis otrzymał należną mu prowizję nawet, jeśli zarobiona kwota od tego minimum była niższa.
Dlatego twierdzę, że jeżeli w ten sposób zachęcacie potencjalnych użytkowników do dalszej współpracy w nowym projekcie, to nie liczcie na tych, których zamierzacie właśnie okraść.
Dodam jeszcze, że Wam kury szczać prowadzać, nie zaś branie się za prowadzenie biznesu...
(31-07-2015, 15:45)chomik3 napisał(a): No ja mam chyba dychę na koncie, wiem, że serwis zmieni domenę/programy przestaną działać więc nie reklamuje nawet. Dycha to wprawdzie nie dużo, bo nawet na czteropak nie starczy dobry (chyba, że w dyskoncie w promocji ; ) Dla samej zasady jednak zarobiłem tą dychę i chciałbym ją otrzymać. Wiec zdanie "zarób jeszcz, bo minimum to 35 zł" to średnio profesjonalne.
Profesjonalna i uczciwa firma wypłaciła by nawet 1 grosz bez marudzenia, byleby tylko użytkownicy mieli o niej dobre zdanie.
Ja na 4lead.pl zarobiłem 10,50zł i też nie chcą wypłacić...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.