![]() |
Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB (/Temat-Zarob-na-YouTube-Ciekawy-BlackHat-Pod-PPA-CPA-SUB-99645) |
Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - AnnaKa - 15-10-2014 03:19 NIEAKTUALNE RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - K.O.M.B.E.K - 15-10-2014 05:31 Wy macie sumienie tak oszukiwać tych gimbusów? RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - AnnaKa - 15-10-2014 13:15 Ja miałem, jeśli ktoś nie czyta tego co to za strona nie mój problem RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - aero2 - 15-10-2014 13:24 Dobre, tylko gorzej jak ktoś z YT się zainteresuje że się pod nich ktoś podszywa. ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - kuba48 - 15-10-2014 14:08 Annaka bóg Cie z tych oszustw rozliczy ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - AnnaKa - 15-10-2014 15:44 Już mnie rozliczył odbierając mi Mamę także nic gorszego nie może mnie spotkać... Mam resztę w głębokim poważaniu. Pieniądz robi pieniądz. A to że ktoś jest naiwny to nie moja wina. Przynajmniej moje reklamy uczą niektórych pokory. RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - jarunioo7 - 15-10-2014 15:57 Dokładnie! Jak ktoś jest rozsądny to nawet nie spojrzy na takie powiadomienie / na "Wygraj Iphona" itd.. Trzeba zarabiać na naiwności ludzi póki jeszcze się da ![]() ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - K.O.M.B.E.K - 15-10-2014 20:28 Nie chcę Cię w żaden sposób urazić i pewnie też tego nie zrozumiem bo nie jestem w twojej skórze ale smierć Twojej mamy raczej nie jest karą ![]() Więc to raczej nie wymówka do oszukiwania innych ![]() A co do przedmówcy to poczytaj sobie czym jest "dysonans poznawczy" wgl to kazdy kto zarabia na subach powienien wiedzieć co to jest ![]() Nie ma to jak się usprawiedliwiać,Polacy nie musieli mieszkać w Polsce w czasach drugiej wojny światowej przecież mogli emigrować a Niemcy wykonywali tylko rozkazy... PS. Mysle ze piekło jest gorsze ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Tidus - 15-10-2014 20:33 Jeżeli chodzi o sub sms to nie jest żadne karanie gimbusów. Dostają smsa, ze beda placic i to potwierdzają, a np. iphone 5 ktoś RZECZYWIŚCIE wygra pod koniec losowania, tak więc ![]() ps. AnnaKa i Klin na tutorków powinni iść, działac! RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Klin - 15-10-2014 20:36 Trzeba uczyć młode pokolenie dokładnego czytania regulaminów ![]() (15-10-2014 20:33)Tidus napisał(a): Jeżeli chodzi o sub sms to nie jest żadne karanie gimbusów. Dostają smsa, ze beda placic i to potwierdzają, a np. iphone 5 ktoś RZECZYWIŚCIE wygra pod koniec losowania, tak więc Z tego co się orientuje to AnnaKa składał podanie, kto by mnie tam chciał ![]() |