![]() |
Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] (/Temat-Zarabiaj-z-androidem-CASHPIRATE-99277) Strony: 1 2 |
Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - danieq - 08-10-2014 16:26 Poradnik dośc stary, bo z mojego bloga, ale może ktoś jeszcze się skusi na tą forme zarobku, dziennie można nawet 0,5$ samemu wyciagnać tak jak ja dzisiaj ![]() TDIRJG - KOD NA 500 PUNKTÓW! - MOJ REFF
1. Pobieramy cashpirate stąd : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayet.cashpirate&hl=pl lub wyszukujemy cashpirate w android market. 2. ![]() 3.Wypełniamy dane i klikamy register. ![]() 4.Wpisujemy darmowy kod na 500 punktów, to jest mój reflink dostaje za Ciebie 10% twoich zysków a Ty nic nie tracisz, równoczeście nie musisz rejestrować się z mojego reflinka, z czym wiąże się strata 500 punktów na start ![]() ![]() Zainstalowałeś cashpirate Jak zarabiać z cashpirate? 1. Klinkij earn money
![]() 2. Wybierz jednego z oferto dawców ![]() 3. Wybierz ofertę ![]() Wybrałeś oferte ! Jak wypełnić ofertę i uzyskać za nią punkty? 1. Gdy wybierzesz ofertę, powinno przekierować Cię do sklepu google play. 2. Pobierz aplikację i zanistaluj 3. Uruchom aplikację na 30-60 sekund, wyłącz i możesz ją odinstalować 4. Powinno naliczyć punkty, jeżeli nie naliczy punktów skontaktuj się z supportem cashpirata. Przelicznik 2500cashpointsów = 2,5$ Jak wypłacić pieniądze? 1.Kliknij payouts ![]() 2.Ustaw sobie cel ![]() 3. Po osiągnięciu celu, możesz dokonać wypłacenia pieniędzy Zapraszam do wpisywania kodu na 500 punktów TDIRJG RE: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - rozekrr - 08-10-2014 16:28 Zanim podasz ten kod jako reff wpierw przeczytaj regulamin forum ![]() RE: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - danieq - 08-10-2014 16:33 Cytat:Ref linków (z wyłączeniem działów, które na to zezwalają po podaniu czystego klikalnego linku)To nawet nie jest reflink, tylko kod na 500 punktów, w postaci reflinka ![]() RE: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - KerPwn - 08-10-2014 16:41 Czyli ty za niego nic nie dostajesz ? RE: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - danieq - 08-10-2014 16:48 Dostaję %, wy dostajecie 0,5$ RE: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - KerPwn - 08-10-2014 16:50 Czyli reflink bo masz z tego korzyść. RE: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - imperator123 - 08-10-2014 19:31 Dużo jest tych ofert?W jakim czasie do wypłaty? RE: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - danieq - 08-10-2014 19:42 mi wypłacał do 48h w dni robocze. RE: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - jarunioo7 - 08-10-2014 20:09 A ile się zbiera na te 2,5$? Piszesz że 0,5$ dzisiaj zarobiłeś.. Ale czy oferty później się nie wyczerpią? Polecam dobrego antywirusa, włożenie jakiejś starej karty sim bez pieniędzy na koncie, a później obowiązkowo porządne czyszczenie telefonu z tych śmieci ![]() RE: Zarabiaj z androidem ! [CASHPIRATE] - dawcior-al - 08-10-2014 20:10 Temat już był. |