3 fanpage typowo pod PPA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: 3 fanpage typowo pod PPA! (/Temat-3-fanpage-typowo-pod-PPA-96749) |
3 fanpage typowo pod PPA! - jarunioo7 - 24-08-2014 16:02 1.Nazwa przedmiotu : Fanpage typowo pod PPA!
2.Opis przedmiotu : Poniżej 3.Zdjęcia : Brak 4.Kontakt : PW, Temat GG: 51254200 5.Cena : 5zł/szt. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew Sprzedaje fanpage typowo pod PPA! Rozdajemy doładowania Szpiegujemy, szpiegujemy Zlokalizuj znajomego 12,8k Like, pod każdym zdjęciem ponad 150 like, zdarza się 200 Każdy z nich ma ok. 1k LIKE, wyrobione oceny przez moje fejki. Idealne do poparcia dowodami naszego spamu np. Kod: Dostałam doładowanie za free! Nie wierzyłam ale weszłam na ten fanpage, zobaczyłam ile pozytywnych opinii i się skusiłam. Teraz nie żałuje :D To jest tylko przykład - wszystko zależy od Ciebie. Statystyk nie ma sensu umieszczać ponieważ praktycznie wszyscy są z Turcji Ale przykładowy polak wejdzie na naszego fp, zobaczy "Oooo 1000 lajków? Tyle pozytywnych opinii? To nie może być ściema, spróbuje" Fanpage są puste - sam umieszczasz treść np. dokładnie krok po kroku gdzie wejść, co wpisać - to zwiększy wiarygodność Sprzedaje ponieważ jade do dziewczyny do Gniezna i potrzebne mi są pieniądze na hotel, dojazd i żeby ją gdzieś zabrać Kupując bardzo mi pomożesz osiągnąć cel tych wakacji Zapraszam do oglądania innych moich fp RE: 3 fanpage typowo pod PPA! - jarunioo7 - 26-08-2014 19:55 Specjalna obniżka tylko dzisiaj!
Fanpage po 4zł, nie po 5zł!!! 3 fanpage typowo pod PPA! - surfer0700 - 28-09-2014 17:52 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |