BLAJND #Dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BLAJND #Dziennik (/Temat-BLAJND-Dziennik-95758) |
BLAJND #Dziennik - blajnd - 11-08-2014 02:37 elko, zarabiam na shorte i wiekszość zarobionego hajsu inwestuje dalej. 1. Co aktualnie posiadam? - fanpage 5.5k - zarabia, - fanpage 5k - zarabia, - fanpage 1.7k - inwestuje tylko w niego, - fanpage 1.7k - cos tam wrzucam. 2. Ile mam hajsu aktualnie? - 70zł paypal - zainwestuje w fanpage, - 18$ shorte - czekam na wypłate, też zainwestuje, - 8$ shorte - nie ruszam. 3. Plany do końca sierpnia? - nakrecic fanpage, w którego inwestuje do 10k, - nakrecic fanpage, w którego nie inwestuje do 2k, - zarabiać 5$/dzień, - nie dostać bana. 4. Plany długoterminowe? - nakręcić fanpage, w którego inwestuje do 50k, - zainwestować w drugi fanpage i nakręcić go do 30k, - tworzyć więcej fanpage'y - zarabiać 100zł/dzień, - nie dostać bana. 5. Na co zbieram? - na niezależność finansową. - jakieś moto? R1? RE: BLAJND #Dziennik - jarunioo7 - 11-08-2014 06:29 Mam bardzo podobne działania jak ty.. Też fb i shorte Życze powodzenia i zapraszam do mojego dziennika.. BLAJND #Dziennik - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |