Szukam montera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam montera (/Temat-Szukam-montera-92051) |
Szukam montera - lokomotiv - 04-06-2014 11:30 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis:Zależnie od mentora 3. Twoje doświadczenie: jestem mało doświadczony w tym temacie, znam podstawy, kiedyś chciałem się za to zabrać ale miałem problem ze stroną, bo się zj... Teraz chciałbym ruszyć na nowo. 4.Twoje wymagania: Oczekuję naprowadzenia mnie na konkretne działania, pokazania co mam robić po kolei. Pokazania jak się szuka nisz, później ewentualne sprawy ze stronką/ SEO itp... 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? - Na początku wiadomo, oferuję rejestrację z reffa, a później to w zależności jak mi będzie szło :> prosze pisać na priv RE: Szukam montera - xardas1020 - 04-06-2014 11:35 na forum są tematy mentorów to ty musisz poszukać i wybrać mentora, mentor sam ciebie nie poszuka RE: Szukam montera - oferuja - 04-06-2014 12:33 omg patrze topic, szukam montera, no myślę coś trzeba skleić poskładać no dobra wejdę może się zgłoszę ku moim zdziwieniu nie monter lecz mentor Pozdrawiam @topic A ty przypadkiem za dużo nie wymagasz? może Ci jeszcze nisze znaleźć zrobić stronę a Ty tylko numer konta podasz. RE: Szukam montera - Sloniasek - 04-06-2014 12:51 Zajrzyj do tego tematu: http://zarabiam.com/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806?highlight=szukasz+mentora Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Szukam montera - Admin - 04-06-2014 13:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |