![]() |
Profesjonalna dieta. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Profesjonalna dieta. (/Temat-Profesjonalna-dieta-91558) |
Profesjonalna dieta. - rekki - 24-05-2014 16:25 Ułożę dietę w zależności od potrzeb klienta - na zrzucenie wagi/przytycie. Od długiego czasu interesuję się sprawami zdrowego odżywiania, a układanie diet traktuję jako hobby. Jeśli uważasz, że jesteś zbyt gruby/a, chudy/a lub zaczynasz swoją przygodę z siłownią to dieta będzie dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem. Do każdej osoby podchodzę indywidualnie z uwzględnieniem jej potrzeb. Jeśli chcesz zmienić wygląd swojego ciała, a nie znasz się w sprawach dietetyki to świetnie trafiłeś/aś. W przypadku skorzystania z oferty gratisowo dorzucam poradę i pomoc w kwestiach suplementacji. Do swojej oferty dorzucam również profesjonalny plan treningowy. Jeśli jesteś zainteresowany indywidualnym układaniem diety to odezwij się do mnie na PW, bądź tutaj, a w swojej wiadomości uwzględnij takie rzeczy jak: - wagę, wzrost, płeć oraz swój wiek - określ rodzaj diety (spadek/wzrost wagi) - aktywność fizyczna - jeśli ćwiczysz na siłowni podaj swój staż - odżywki - napisz czy chcesz stosować jakieś suplementy (białko, gainer itp) czy dieta ma się składać wyłącznie z naturalnych produktów - jeśli tak to podaj kwotę, którą chcesz przeznaczyć na odżywki. Dodatkowo możesz dopisać: - produkty, których nie tolerujesz (np. uczulenie), bądź nie lubisz, abym zastąpił je innymi - produkty, które chciałbyś, aby znalazły się w diecie Jeśli jesteś zainteresowany planem treningowym napisz: - staż - dostęp do sprzętu (czy ćwiczysz w domu czy na siłowni) - określ swoją aktywność fizyczną - stan zdrowia (czy masz jakieś przeciwwskazania przed niektórymi ćwiczeniami czy możesz wykonywać każde ćwiczenie) - ile razy w tygodniu chcesz ćwiczyć - jaki masz cel treningów (budowanie masy mięśniowej, spalanie tłuszczu, rzeźba) Chcesz zmienić swój wygląd i stan zdrowia? Nie czekaj, skorzystaj z mojej oferty i ciesz się życiem oraz lepszą sylwetką. Cena za dietę od teraz 20zł! RE: Profesjonalna dieta. - rekki - 04-06-2014 12:57 Odświeżam. RE: Profesjonalna dieta. - xJAmaTOx - 04-06-2014 15:48 ile za ile ? RE: Profesjonalna dieta. - lkserwis - 04-06-2014 18:20 wysłałem autorowi prywatną wiadomość RE: Profesjonalna dieta. - rekki - 04-06-2014 21:39 Myślę, że w granicach 15zł, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje. RE: Profesjonalna dieta. - rekki - 07-06-2014 21:19 Refresh RE: Profesjonalna dieta. - zozols1 - 17-06-2014 17:42 Skorzystał już ktoś? RE: Profesjonalna dieta. - rekki - 19-06-2014 16:13 Do tej pory 5-6 osób. RE: Profesjonalna dieta. - rekki - 24-06-2014 17:14 Zapraszam kolejne osoby do skorzystania z oferty! RE: Profesjonalna dieta. - rekki - 30-06-2014 09:57 Odświeżam! |