Jak wypłacić kase z bc.vc? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak wypłacić kase z bc.vc? (/Temat-Jak-wyplacic-kase-z-bc-vc-91085) |
Jak wypłacić kase z bc.vc? - sirgonzalo7 - 15-05-2014 13:41 Witam zarabiam w serwise bc.vc i już niedługo 10$ będzie na moim koncie. Pytanie jest następujące gdzie mam wpisać swój e-mail czy coś? Jestem zielony w te sprawy bo pierwszy raz coś takiego robię. Jeśli ktoś może mi wytłumaczyć dostanie reput'a. RE: Jak wypłacić kase z bc.vc? - piotrekprorok - 15-05-2014 13:56 Wchodzisz w zakładkę "account" i na dole ustawiasz czy chcesz PayPal czy bank, jak wybierzesz PP to w polu niżej wpisujesz adres PayPal. Wypłaty idą automatycznie. W tym miesiącu 16 dnia miesiąca: Cytat:Your earnings will be automatically paid to you on the next payment date (16 May 2014), when you have reached a total of $10.00 or more. RE: Jak wypłacić kase z bc.vc? - sirgonzalo7 - 15-05-2014 13:59 dzięki to zamknięcia. Jak wypłacić kase z bc.vc? - Sloniasek - 15-05-2014 18:51 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |