Problem z neobuxem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Problem z neobuxem (/Temat-Problem-z-neobuxem-89873) |
Problem z neobuxem - cloud14 - 24-04-2014 11:10 Mam problem z neobuxem zalogowałem się na swoje konto no i wyskoczył mi taki komunikat: YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED You have violated our terms of service 2.8. Only one account per computer is allowed to view advertisements O co w tym chodzi co się stało usunęli mi konto czy co pomóżcie [/php] RE: Problem z neobuxem - nyn - 24-04-2014 11:55 Cytat:YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDEDKonto zostało zawieszone, nie usunięte. Cytat:You have violated our terms of serviceZłamałeś warunki użytkowania - więcej niż jedno konto zostało z zalogowane z kompa. Próbowałeś parę kont używać przez proxy czy resetowanie Neo? No to masz odpowiedź. RE: Problem z neobuxem - cloud14 - 24-04-2014 13:44 Kumpel u mnie był i chciał sobie reklamy wyklikać na swoim koncie i co teraz ?? nie da sie tego jakoś odwrócić czy jak ?? RE: Problem z neobuxem - Qwik - 24-04-2014 13:49 Napisz do nich aby odblokowali. RE: Problem z neobuxem - nyn - 24-04-2014 13:49 Napisz do supportu, opisz sytuację, najlepiej jeszcze skany jakichś dokumentów, że jesteście dwiema różnymi osobami i, że on korzystał z Twojego kompa bo jego się zepsuł. Dobra ściema. Może da się odkręcić. RE: Problem z neobuxem - cloud14 - 24-04-2014 14:58 Dobra napisze do nich dzięki za odpowiedź |