nagrody za punkty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: nagrody za punkty (/Temat-nagrody-za-punkty-85652) |
nagrody za punkty - wojtek1436 - 14-02-2014 17:19 kilka miesięcy temu zamówiłem 7 laserów za pkt te po 1.5k pkt (chyba) i nie doszły . Pisałem do nich ale ta pomoc jest cały czas offline . Wcześniej zamawiałem też jednego lasera ale doszedł . Tam na stronie pisze że zostało zrealizowano . Nie mogła wyniknąć pomyłka w adresie bo wcześniej przesyłke otrzymałem . RE: nagrody za punkty - wojtek1436 - 01-03-2014 16:29 up ,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, RE: nagrody za punkty - wojtek1436 - 08-03-2014 11:07 <treść zmoderowano> //Sloniasek RE: nagrody za punkty - Sloniasek - 08-03-2014 11:42 Po pierwsze +50% za nagminne łamanie regulaminu. Po drugie jest takie coś jak adres mailowy do osoby z ekipy FireCash, wystarczy napisać na któryś z adresów: [email protected] lub [email protected] i wyjaśnić zaistniałą sytuację. Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |