[ANKIETA] Czy Twoim zdaniem Fires trafi do scamu ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [ANKIETA] Czy Twoim zdaniem Fires trafi do scamu ? (/Temat-ANKIETA-Czy-Twoim-zdaniem-Fires-trafi-do-scamu-83318) |
[ANKIETA] Czy Twoim zdaniem Fires trafi do scamu ? - Corleone - 07-01-2014 19:16 Chciałbym się dowiedzieć w tej ankiecie ile osób ma zdanie że Fires trafi do SCAMU a ile osób jest temu przeciwna. Nie trzeba być Sherlockiem aby zauważyć że są opóźnienia w wypłatach. Zdania między nami są podzielone, jedni twierdzą że tak drudzy że nie. Nie jest to temat to sprzeczek, po prostu uszanujmy czyjąś opinię na ten temat dlatego proszę o nie kłócenie się a o kulturalną dyskusję RE: [ANKIETA] Czy Twoim zdaniem Fires trafi do scamu ? - Majka - 07-01-2014 19:32 Tak, głos oddany RE: [ANKIETA] Czy Twoim zdaniem Fires trafi do scamu ? - freezea - 07-01-2014 19:33 Nie sa opoznione , mialy byc we wtorek a wtorek jeszcze sie nie skonczyl, wiec? RE: [ANKIETA] Czy Twoim zdaniem Fires trafi do scamu ? - avers1996 - 07-01-2014 19:43 Pozostało około 4 godziny i minuty żeby była środa ja tam pieprze przeczekam , najwyzej sie poplacze w poduszke :DDD XD RE: [ANKIETA] Czy Twoim zdaniem Fires trafi do scamu ? - viciu - 07-01-2014 19:55 jakby był scam to chyba by mi w tym roku nie wypłacił 7000 po prostu lenia ma jak widzi 1000 przelewów do zrobienia ręcznie RE: [ANKIETA] Czy Twoim zdaniem Fires trafi do scamu ? - Sloniasek - 07-01-2014 20:01 Nie wiem po co założyłeś ten temat, do kolejnego spamu? Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |