Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ranking kodów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: Ranking kodów (/Temat-Ranking-kodow-83253)

Ranking kodów - pikusix1 - 06-01-2014 20:14

Siemaneczko, na SB pojawiły się kody, które można przepisywać... I można lekko zgapić pomysł z byłych serwisów z nagrodami. Chodzi mi konkretnie o to, iż za każde wpisanie kodu dany user jest zapisany w rankingu z ową liczbą wpisanych kodów. Ale tu jest pytanie - czy taki skrypt istnieje? Piszcie swoje spostrzeżenia.

RE: Ranking kodów - Admin - 06-01-2014 20:29

Zawsze można napisać, jednak wiązałoby się to z przebudową skryptu, dlatego nie widzę jakiegoś głębszego sensu, klucze na sb są wyłącznie w formie zabawy, jeśli są uciążliwe to mogę je wyłączyć.

RE: Ranking kodów - Icek - 06-01-2014 21:13

Pewnie zachecilo by to ludzi do pisania na SB Wink
Fajnie jak by za takie przepisanie jakies nagrody wprowadzili ^^ (nie rzeczowe)

RE: Ranking kodów - Sloniasek - 06-01-2014 21:23

Już były propozycje aby za poprawne wpisanie klucza dostawało się np. 1 FG lub 1 punkt reputacji losowo ale nie wiem czy to ma sens.

RE: Ranking kodów - m4rcin93 - 06-01-2014 21:31

(06-01-2014 20:29)Admin napisał(a):  Zawsze można napisać, jednak wiązałoby się to z przebudową skryptu, dlatego nie widzę jakiegoś głębszego sensu, klucze na sb są wyłącznie w formie zabawy, jeśli są uciążliwe to mogę je wyłączyć.

Nie wystarczyłoby lekko zmodyfikować skrypt, który dodawał FG na taki, który dodawałby usera do rankingu?

Pewnie masz gdzieś na dysku plugin sprzed aktualnej wersji.

W nagrodę można by przydzielić jakąś odznakę osobie, która przepisze najwięcej kodów w miesiącu.

RE: Ranking kodów - Admin - 08-01-2014 10:07

Dla mnie to niepotrzebna bzdura, odznak na pewno nie będzie, tak samo nie będzie fg, a tym bardziej reputacji.
Jeśli chcecie sam ranking to może Marcin programista, wierny użytkownik czatu przygotuje zmodyfikowany chat + estetyczną stronę php z rankingiem, chociaż nie widzę w tym większego sensu. Starego skryptu nie ma, w bazie też wszystkie stare kolumny z nim związane powyrzucałem by ją zoptymalizować. Idea

RE: Ranking kodów - m4rcin93 - 08-01-2014 11:01

(08-01-2014 10:07)Admin napisał(a):  Dla mnie to niepotrzebna bzdura, odznak na pewno nie będzie, tak samo nie będzie fg, a tym bardziej reputacji.
Jeśli chcecie sam ranking to może Marcin programista, wierny użytkownik czatu przygotuje zmodyfikowany chat + estetyczną stronę php z rankingiem, chociaż nie widzę w tym większego sensu. Starego skryptu nie ma, w bazie też wszystkie stare kolumny z nim związane powyrzucałem by ją zoptymalizować. Idea

Niestety Marcin Programista nie jest już wiernym użytkownikiem czatu, gdyż otrzymał bana za niewinność od Niewiernego Tomaszka.

Ta estetyczna strona z rankingiem miałaby wyglądać jak kiedyś http://zarabiam.com/ranking.php ? beka

RE: Ranking kodów - Admin - 08-01-2014 22:09

(08-01-2014 11:01)m4rcin93 napisał(a):  
(08-01-2014 10:07)Admin napisał(a):  Dla mnie to niepotrzebna bzdura, odznak na pewno nie będzie, tak samo nie będzie fg, a tym bardziej reputacji.

Niestety Marcin Programista nie jest już wiernym użytkownikiem czatu, gdyż otrzymał bana za niewinność od Niewiernego Tomaszka.

No tak, niezbadane są wyroki boskie impreza

RE: Ranking kodów - Shiroe - 09-01-2014 00:59

Zbędne. Jerk2