![]() |
Fanpage-jaką tematyke wybrac? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Fanpage-jaką tematyke wybrac? (/Temat-Fanpage-jaka-tematyke-wybrac-82802) |
Fanpage-jaką tematyke wybrac? - dawid020899 - 30-12-2013 19:18 Siemka, jak myślicie jaką tematykę wybrać ? Chodzi mi o taką na którą by się szybko rozwijała była popularną, jednym słowem mówiąc żeby był na nią pobyt. A i przy okazji , czy pomógłby mi ktoś takie Fanpage za darmo rozkręcić, dać parę wskazówek jak prowadzić itp. ? RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - małolat - 30-12-2013 19:30 siemanko mam fanpag szybko nawet sie rozkręcił napisz na priv ![]() RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - NexGaming27 - 30-12-2013 19:49 Podpinam się pod pytanie. Też szukam popularnej tematyki pod FanPage ![]() RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - krrop - 30-12-2013 20:11 Myślę, że nikt Wam nie poda gotowego pomysłu na tacy bo wszyscy szukają tematów na które będzie popyt ![]() RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - poczmail - 30-12-2013 20:28 Rozejrzyj się wokół siebie i swoich znajomych, sprawdź na co jest popyt i wbij się w tą tematykę. Standardowo na Facebooku najlepiej sprzedaje się humor/rozrywka opcjonalnie jakieś cytaty, teksty itd. Niedawno była moda na liczbę 1000, teraz już powoli przejada się to ludziom. Monitoruj co ma zadatki stać sie hitem Internetu, testuj, działaj, zarabiaj. ![]() RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - scriss - 04-01-2014 20:01 Rozrywkowa najlepiej się zchodzą Fanpage-jaką tematyke wybrac? - Sloniasek - 04-01-2014 21:06 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |