Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fanpage-jaką tematyke wybrac? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Fanpage-jaką tematyke wybrac? (/Temat-Fanpage-jaka-tematyke-wybrac-82802)

Fanpage-jaką tematyke wybrac? - dawid020899 - 30-12-2013 19:18

Siemka, jak myślicie jaką tematykę wybrać ? Chodzi mi o taką na którą by się szybko rozwijała była popularną, jednym słowem mówiąc żeby był na nią pobyt.

A i przy okazji , czy pomógłby mi ktoś takie Fanpage za darmo rozkręcić, dać parę wskazówek jak prowadzić itp. ?

RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - małolat - 30-12-2013 19:30

siemanko mam fanpag szybko nawet sie rozkręcił napisz na priv Smile

RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - NexGaming27 - 30-12-2013 19:49

Podpinam się pod pytanie. Też szukam popularnej tematyki pod FanPage Smile

RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - krrop - 30-12-2013 20:11

Myślę, że nikt Wam nie poda gotowego pomysłu na tacy bo wszyscy szukają tematów na które będzie popytJerk2

RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - poczmail - 30-12-2013 20:28

Rozejrzyj się wokół siebie i swoich znajomych, sprawdź na co jest popyt i wbij się w tą tematykę. Standardowo na Facebooku najlepiej sprzedaje się humor/rozrywka opcjonalnie jakieś cytaty, teksty itd. Niedawno była moda na liczbę 1000, teraz już powoli przejada się to ludziom. Monitoruj co ma zadatki stać sie hitem Internetu, testuj, działaj, zarabiaj. Tongue

RE: Fanpage-jaką tematyke wybrac? - scriss - 04-01-2014 20:01

Rozrywkowa najlepiej się zchodzą

Fanpage-jaką tematyke wybrac? - Sloniasek - 04-01-2014 21:06

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.