Oszust niby sprzedaje konta youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Oszust niby sprzedaje konta youtube (/Temat-Oszust-niby-sprzedaje-konta-youtube-79455) |
Oszust niby sprzedaje konta youtube - dondoonsie - 05-11-2013 11:50 Witam. Oto numer gg z którym rozmawiałem. 48852307 Napisał ze ma 45 kont do sprzedania. Wysłałem mu na payza 30 zł. Po otrzymaniu ode mnie pieniędzy wysłał niedziałający link i szybko zszedł z gg. Do tej pory nie otrzymałem kont a gościu nie odpisuje. Payza mail [email protected] ( Ewelina Laskowska) RE: Oszust niby sprzedaje konta youtube - magneto - 05-11-2013 11:58 Najlepiej kupywać z pewnego źródła od osób z pewną reputacją i pozytywnymi opiniami, co do oszusta to już chyba nie odzyskasz kasy. RE: Oszust niby sprzedaje konta youtube - Ramako - 05-11-2013 13:10 I co wysłałeś mu kase tak o ? Nawet nie zapytałeś o jego konto na tym forum ? RE: Oszust niby sprzedaje konta youtube - Sloniasek - 05-11-2013 13:13 Niestety za głupotę i naiwność się płaci :| A wystarczyło zajrzeć do działu "Sprzedam" mnóstwo wiarygodnych osób sprzedaje konta YT. RE: Oszust niby sprzedaje konta youtube - dondoonsie - 05-11-2013 13:15 Mam już zaufane osoby do kont youtube. Utworzyłem spór payza. Gorzej by było z paypalem ale w przypadku payzy może odzyskam pieniądze, gdyż już kiedyś odzyskałem 1500 zł. |