Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fire Profit oszustwo ze stażem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Fire Profit oszustwo ze stażem (/Temat-Fire-Profit-oszustwo-ze-stazem-77379)

Strony: 1 2

Fire Profit oszustwo ze stażem - dawid1305 - 02-10-2013 18:53

Witam mam pytanie do ekipy Firecash.org osobiście sam nie zarabiam w tym serwisie ale mój kolega tak i stąd pytanie :

Po co zamieszczacie w Fire Profit informację " staż - za każde 3miesiące w FC - 200punktów " Jak mój kolega jest u was ponad rok i nie dostał ani razu wymienionych wyżej pkt.

RE: Fire Profit oszustwo ze stażem - vankosiara - 02-10-2013 18:59

Również. Od około pół roku i nic nie otrzymałem.

RE: Fire Profit oszustwo ze stażem - Kiljan - 02-10-2013 19:04

Ostatnie punkty za staż były przyznane 2013-04-23, teraz po prostu staż będzie przyznany 23 pazdziernika za pół roku. Więc jeśli kolega jest u nas ponad rok to albo kłamie albo jednak pomylił serwisy... Ponadto dlaczego kolega nie napisał sam?

RE: Fire Profit oszustwo ze stażem - FireMedia - 02-10-2013 19:04

Tytuł chyba nieodpowiedni. Jeżeli ktoś nie otrzymał od ponad 3 miesięcy punktów za staż, to niech nam to zgłosi. Nie mieliśmy jak do tej pory żadnych informacji o tym, iż nie działa skrypt naliczający punkty za staż.

RE: Fire Profit oszustwo ze stażem - kazik0o - 03-10-2013 22:27

ja też nie dostałem od początku mojego konta (od około marca tego roku) żadnych punktów, chyba że są jakieś wymagania których nie spełniam Smile

RE: Fire Profit oszustwo ze stażem - dawid1305 - 04-10-2013 18:08

Kolega nie mógł tu napisać bo nie posiada konto . Sprawdzałem moje dawne konto na fc i też nie otrzymałem ostatnio naliczone pkt

2013-02-10 (10 luty) Kliknięcie w link premiowany programu Fire Profit 1

RE: Fire Profit oszustwo ze stażem - Qwik - 04-10-2013 18:14

Nie prościej napisać do supportu?
Śmieszą mnie ludzie którzy dopiero po przeczytaniu tego tematu się obudzili.

RE: Fire Profit oszustwo ze stażem - panarbuz - 04-10-2013 18:29

Błąd w skrypcie albo coś podobnego. Jakoś swobodnie potraficie rzucać na prawo i lewo słowem "oszust". Jeszcze w poście wyróżnijcie to czerwonym kolorem, podkreślcie i dajcie rozmiar 50.

RE: Fire Profit oszustwo ze stażem - dawid1305 - 05-10-2013 10:14

Do zamknięcia

Fire Profit oszustwo ze stażem - Sloniasek - 05-10-2013 10:27

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.