Astrocash.org - Gorączka Złota! Wyższe Stawki, Ciekawe Dyskusje! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Astrocash.org - Gorączka Złota! Wyższe Stawki, Ciekawe Dyskusje! (/Temat-Astrocash-org-Goraczka-Zlota-Wyzsze-Stawki-Ciekawe-Dyskusje-77115) |
Astrocash.org - Gorączka Złota! Wyższe Stawki, Ciekawe Dyskusje! - AstroCash.org - 28-09-2013 12:32 Witajcie! Już chyba wszyscy doskonale wiedzą, że dziś bardzo ważny dzień. Z okazji tego dnia, najlepiej konwertujące oferty dla Polski zostały podbite nawet o 20%, nie tracąc na wartości w stosunku do konwersji !!! Chcemy was wszystkich zaprosić na wspólne "jaranie się" spadającymi monetami na AstroCash TeamSpeak 3 (IP Address: 193.33.34.20:10672). Administracja będzie przebywać na nim od godziny 17:00 i będzie dla was dostępna, jeżeli chodzi o jakiekolwiek pytania oraz problemy. Powodzenia! PS. Tak, wiem, wiem... super obrazek dobrałem RE: Astrocash.org - Gorączka Złota! Wyższe Stawki, Ciekawe Dyskusje! - Admin - 28-09-2013 12:39 Z obrazkiem zaszalałeś Życzę udanych zarobków serwisowi i earnerom RE: Astrocash.org - Gorączka Złota! Wyższe Stawki, Ciekawe Dyskusje! - matimus - 28-09-2013 14:38 Ja już 2 $ wczoraj RE: Astrocash.org - Gorączka Złota! Wyższe Stawki, Ciekawe Dyskusje! - Sloniasek - 28-09-2013 18:13 Zbędne posty usunięte, następne nie związane z tematem będą karane warnami. |