Dziwne pobranie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Dziwne pobranie (/Temat-Dziwne-pobranie-75387) |
Dziwne pobranie - comanche - 28-08-2013 08:15 Mialem dzis pobranie z Australii za ponad 5$, wchodze w pliki i jest zaznaczone, w krajach tez, kasa pieknie naliczona, a w statystykach konwersji wogole mi to nie widnieje. Ktos mial juz podbnie? RE: Dziwne pobranie - etokox - 28-08-2013 08:52 Ja mam nie raz taką sytuację Zarobków Ci to nie zmieni, więc po co drążyć temat ? RE: Dziwne pobranie - comanche - 28-08-2013 09:19 pytam bo mam tak pierwszy raz i pierwsze co to na mysl mi przyszedl fraud i ze moga cofnac kase hehe dzieki i temat dozamkniecia Dziwne pobranie - Sloniasek - 28-08-2013 09:51 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |