Neobux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Neobux (/Temat-Neobux-75069) |
Neobux - code44 - 23-08-2013 13:02 Od momentu rejestracji jest jakiś czas, który należy odczekać by móc zlecić pierwszą wypłatę? I druga sprawa, w jakich godzinach w ciągu doby zlecać wypłatę żeby uniknąć komunikatu: "zbyt duża ilość wypłat, spróbuj później"? RE: Neobux - tomazzi - 23-08-2013 13:12 masz temat poświęcony temu czemuś więc po co spamujesz zakładając osobny temat chyba, że jaśnie paniczem jesteś który musi pokazać się na forum i nie może jak każdy zapytać w danym temacie poświęconemu tematyce zapytania tylko musi założyć osobny temat RE: Neobux - zabajka - 23-08-2013 13:19 (23-08-2013 13:12)tomazzi napisał(a): masz temat poświęcony temu czemuś więc po co spamujesz zakładając osobny temat co za gość .... reagujesz błyskawicznie, do ekipy nienależysz a ekipa ciekawe ile jeszcze zejdzie nim zareaguje dziwne, że moderatora nie masz bo na prawdę reagujesz błyskawicznie RE: Neobux - tomazzi - 23-08-2013 13:22 (23-08-2013 13:19)zabajka napisał(a):(23-08-2013 13:12)tomazzi napisał(a): masz temat poświęcony temu czemuś więc po co spamujesz zakładając osobny temat lubię porządek zicher is zicher ja się do ekipy nie pcham, widać adminowi dobrze jak bałagan na forum i ekipie schodzi kilka godzin by posprzątać a to nie moje zoo, nie moje małpy, ja napiszę i zgłoszę a kiedy zrobią to każdy widzi a od rozliczania ich jest admin a nie ja RE: Neobux - code44 - 23-08-2013 13:55 Poniżej jest co najmniej kilka tematów o podobnej tematyce i jakoś nie są nigdzie przenoszone to raz, a dwa to to, że gdyby temat był założony w kompletnie innym dziale to można mieć pretensje, ale nie w tym wypadku. Dyskusja i tak toczy się o tym samym, tylko na innym pułapie szczegółowości. Faktycznie jest o co kruszyć kopie... RE: Neobux - tomazzi - 23-08-2013 13:58 (23-08-2013 13:55)code44 napisał(a): Poniżej jest co najmniej kilka tematów o podobnej tematyce i jakoś nie są nigdzie przenoszone to raz, a dwa to to, że gdyby temat był założony w kompletnie innym dziale to można mieć pretensje, ale nie w tym wypadku. Dyskusja i tak toczy się o tym samym, tylko na innym pułapie szczegółowości. Faktycznie jest o co kruszyć kopie... od tego jest główny temat by w nim rozmawiać a nie robić duble bo jaśnie panicz przyszedł na forum i musi spam od wejścia urządzać to, że są inne tematy na forum a nie w koszu to pretensje do ekipy moderatorów, że pracują nad porządkiem forum jak pracują Neobux - Sloniasek - 23-08-2013 14:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |