[Sprzedam] Zweryfikowane konta paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Sprzedam] Zweryfikowane konta paypal (/Temat-Sprzedam-Zweryfikowane-konta-paypal-74465) |
[Sprzedam] Zweryfikowane konta paypal - JohnCruz - 13-08-2013 15:07 1.Nazwa przedmiotu : Zweryfikowane konta paypal 2.Opis przedmiotu : Konto zweryfikowane przez konto bankowe + email 4.Kontakt : PW lub w tym temacie 5.Cena : 50 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : paypal lub do uzgodnienia Witam, do sprzedaży mam zweryfikowane konta paypal. Zostały one zweryfikowane przez konto bankowe i adres email na dane USA. Konta działają w pełni, nie mają limitów, bez problemu możemy je zamienić w konta Premier/Business. Dodatkowo oferuję moją pomoc w sprawach z PayPal. Jeśli ktoś ma wątpliwości co do zapłaty, jako że jestem nowym użytkownikiem, proponuję wymianę przez jakiegoś zaufanego użytkownika/admina/moda. Ty wysyłasz do niego pieniądze, ja wysyłam dane i gdy wszystko się zgadza transakcja jest dokańczana. Początkowo oferuję 5 kont, chcę się rozejrzeć na rynku i zobaczyć czy jest na takie konta popyt. PROSZĘ PISAĆ W TYM TEMACIE LUB NA PRIV. Pozdrawiam! RE: [Sprzedam] Zweryfikowane konta paypal - bilgorajskim - 20-08-2013 02:43 Gdyby te konta miały dodane karty kredytowe/debetowe (nie muszą być działające, byle aktywne) to bym kupił sporo tych kont. RE: [Sprzedam] Zweryfikowane konta paypal - JohnCruz - 31-08-2013 12:40 Podbijam! Cena do negocjacji. [Sprzedam] Zweryfikowane konta paypal - Sloniasek - 31-08-2013 19:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |