Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy (/Temat-Reklamy-na-Facebooku-w-postaci-komentarzy-73406) |
Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - cassh23 - 25-07-2013 15:15 Witam. Reklamuje się ktoś na Facebooku w postaci komentarzy na różnych FanPagach (nie swoich) ? Jeżeli tak to co jaki czas banują lub wyskakuje konto do weryfikacji? jak to najlepiej robić? Wrzucam 3-4 komentarze na FanPaga obojętnie jakiego... poszły. Wchodzę po 10min na innego FanPaga już wyskakuje weryfikacja SMS konta. Ciekawy jestem jak są ustawione automaty facebooka. Orientuje się ktoś jeżeli chodzi o ten typ reklamy na facebooku? RE: Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - kolankofajno - 25-07-2013 20:06 Nie rozumiem?Ty chcesz reklamować swoje strony fanpage w komentarzach?Czy chcesz wrzucać linki i jakoś na tym zarobić?Bo jeżeli tak to nie wiem czy zarobisz chociaż 10 zł w miesiąc,od razu masz bana na takim fp. RE: Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - cassh23 - 26-07-2013 09:34 (25-07-2013 20:06)kolankofajno napisał(a): Nie rozumiem?Ty chcesz reklamować swoje strony fanpage w komentarzach?Czy chcesz wrzucać linki i jakoś na tym zarobić?Bo jeżeli tak to nie wiem czy zarobisz chociaż 10 zł w miesiąc,od razu masz bana na takim fp. Chce reklamować link w komentarzach pod postami na innych fanpagach. Prędzej dostaje się bana od facebooka a raczej weryfikację tożsamości niż bana od FanPaga. 10zł? 2 180zł w 2 dni...z tym że mało reklamowałem z właśnie takich przyczyn. RE: Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - mireck - 27-07-2013 17:35 A jakby weryfikowac konta numereem, chyba by i tak sie oplacilo. Klientow szukalea na allegro z aukcji cy jakis tajny sposob Uzywales socialmediabaru? RE: Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - sacrifice - 27-07-2013 17:48 wystarczy jedno zgłoszenie od właściciela fp i już na żadnym nie będziesz mógł dodać komenta RE: Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - cassh23 - 27-07-2013 18:25 (27-07-2013 17:48)sacrifice napisał(a): wystarczy jedno zgłoszenie od właściciela fp i już na żadnym nie będziesz mógł dodać komenta Nie ma znaczenia, chodzi o ominięcie "automatycznego bana bądź ograniczenia". RE: Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - Karo77 - 04-08-2013 13:17 Próbowałam tego, niektóre fp blokują inne nie. Nie ma reguły, trzeba mieć szczęście. RE: Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - bosman - 06-08-2013 11:59 Najlepiej załóż sobie kilka kont (bo głupio na swoim być takim spamerem ). Reklamy na Facebooku w postaci komentarzy - Sloniasek - 06-08-2013 13:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |