Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube (/Temat-Socialcreator-info-Najtansze-konta-YouTube-73085) |
Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - daniel42na - 20-07-2013 14:32 Socialcreator.info ! Z niewiadomych przyczyn opcja tworzenie kont youtube chwilowo nie działa ! To serwis na którym możecie stworzyć zweryfikowane konta Youtube/gmail po bardzo niskiej cenie. Minimalna kwota wpłaty to 5,50$ - dostajemy za to 500 kredytów które wydać możemy na konta YT, Twitter lub Hotmail. Koszty: konto yt - 5 kredytów konto twitter - 2 kredyty konto hotmail - 2 kredyty Aby tworzyć konta potrzebujemy jeszcze listę proxy (do znalezienia w sieci), pamiętajmy jednak aby nie tworzyć za wiele kont na 1 proxy. Podsumowując za jedno zweryfikowane konto YT zapłacimy tylko 15-20 groszy Korzystajcie, pozdrawiam. RE: Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - Qwik - 20-07-2013 14:36 Kupie konta na yt i będę sprzedawać na lcp po 50 gr RE: Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - matimus - 21-07-2013 08:00 (20-07-2013 14:36)Qwik napisał(a): Kupie konta na yt i będę sprzedawać na lcp po 50 grNa lcp tak tutaj nie Panowie do roboty bo konkurencja czeka... RE: Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - sedor - 31-08-2013 05:42 założyłem konto, kupiłem 500 creditsów za 5$ + prywatne proxy za 5$, do którego mam dostęp przez miesiąc. efekt? czekam od około 2 tygodni na włączenie funkcji tworzenia kont dla gmaila/YT, która jesr rzekomo "offline for updates". Napisałem do nich maila i zero odzewu. dzięki za polecenie tej stronki, polecam! RE: Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - Qwik - 31-08-2013 09:44 (31-08-2013 05:42)sedor napisał(a): założyłem konto, kupiłem 500 creditsów za 5$ + prywatne proxy za 5$, do którego mam dostęp przez miesiąc. Trzeba trochę samemu myśleć.Ja po zobaczeniu ze trzeba jeszcze dodać swoje proxy podziękowałem. RE: Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - daniel42na - 31-08-2013 13:32 Polecam używać zawiniątka pod czaszką, informacje chwilowym braku funkcji gmail mozna znalezc przed wpłatą 5$, odpowiednie proxy można znaleźć za free. http://www.proxyfire.net/forum/showthread.php?s=8744534db5ca8e80b188f721c3cb8a89&t=61995&page=21 RE: Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - sedor - 31-08-2013 18:16 skąd pewność, że nie wpłaciłem kasy dzień wcześniej, zanim zaczęli wprowadzać "apdejt", o ile to w ogóle tak można nazwać, panie wszystkowiedzący? Update, które trwa już ponad 2 tygodnie! to chyba rzecz jasna, że można albo używać darmowego shitu, albo zapłacić i mieć proxy na własność? widocznie nie dla ciebie.. zamiast okazać skruchę, że poleciłeś gówno, to piszesz posty jak wyżej...szkoda słów. No nic, pozostaje mi chyba jeszcze raz Ci podziękować RE: Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - daniel42na - 31-08-2013 18:29 Dziecko kochane chciałem Wam pomóc podając na tacy sposób na konta za 20 groszy który długo działał żebyście nie musieli kupować starterów lub płacić za konta >50 groszy. Oczywiście moja wina że przestał działać. Przepraszam na przyszłość na pewno zachowam tylko dla siebie. A może powinienem codziennie sprawdzać czy aby na pewno działa? Nie będe gówniarzy uczył kultury lub używania mózgu. To że zapłaciłeś za pare proxy 5$ i myślałeś że namachasz na tym dużo kont tylko utwierdza mnie w przekonaniu jak gówno się znasz. Socialcreator.info - Najtańsze konta YouTube - Sloniasek - 31-08-2013 19:34 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |