![]() |
Mail Do Lockerz W Sprawie Oszustwa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Mail Do Lockerz W Sprawie Oszustwa (/Temat-Mail-Do-Lockerz-W-Sprawie-Oszustwa-6923) |
Mail Do Lockerz W Sprawie Oszustwa - RaZoR_xD - 10-05-2010 18:11 MAIL DO LOCKERZ W SPRAWIE OSZUSTWA prosze o przetlumaczenie!: " Drogie Lockerz, Napisaliscie mi maila ze oszukiwalem na lockerz. Jest to nieprawda, poniewaz jesli chodzi wam o osoby ktore zarejerstrowaly sie z mojego zaproszenia i z takiego samego ip, jest to moj tata, dziadek oraz brat. Nigdy nie oszukiwalem i nie zamierzam tego robic. Prosze o uniewaznienie tej kary, poniewaz jeszcze raz mowie, ze nie oszukiwalem. Pozdrawiam, Adam! " RE: Mail Do Lockerz W Sprawie Oszustwa - ClubMen - 10-05-2010 18:27 Yyyy... To raczej do Lockerz.com a nie do forum... RE: Mail Do Lockerz W Sprawie Oszustwa - MeTonaTOR - 10-05-2010 18:36 MetonatorBot napisał(a):Dear Lockerz RE: Mail Do Lockerz W Sprawie Oszustwa - Piter56 - 10-05-2010 18:36 @ClubMEn. on prosi o prztlumaczenie ludzi z forum a nie o uniewaznienie kary ;pp naucz sie czytac ze zrozumieniem.. a nie próbujesz kozaka grac ;d RE: Mail Do Lockerz W Sprawie Oszustwa - Szymik - 10-05-2010 18:37 Cytat:" Drogie Lockerz, Dear Lockerz You wrote me an email with cheated on lockerz. This is not true, because when it comes to you about the person which registered August with my call and the same ip, this is my dad, grandfather and brother. I have never cheated and do not intend to do this. Please cancel this penalty, because once again says he does not cheat. RE: Mail Do Lockerz W Sprawie Oszustwa - Listonoszek - 11-05-2010 14:01 (10-05-2010 18:37)Szymik napisał(a):Cytat:" Drogie Lockerz, To wyżej może być. Niżej tłumaczenie ode mnie. Cytat:Dear Lockerz! |