![]() |
[Rozwiązane]Wybór nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Wybór nagrody (/Temat-Rozwiazane-Wybor-nagrody-6911) |
[Rozwiązane]Wybór nagrody - Grabowkers - 10-05-2010 16:25 Witam! Do generalnego majowego restocku powinienem uzbierać min. 1800 PTZ. W grę wchodzą: - iPod Touch 8GB - PSP - iPod Nano - słuchawki Skullcandy - ewentualnie koszulka z Odyssem ![]() I tu pytanie do was: na co radzilibyście mi polować? Na jaką nagrodę mam największe szanse? Za sensowne odpowiedzi daję + ![]() RE: Wybór nagrody - bmw00 - 10-05-2010 16:38 na iPod Touch 8GB male szanse wieksze na ipoda touch 32 gb ![]() PSP - np jakie za 800 ptz to male szanse a za 3600 ptz to juz wieksze iPod Nano - szybko schodzi kolor czarny,srebny najwieksze szanse na czerwony słuchawki Skullcandy - dluzej sie utrzymuje na restocku koszulka z Odyssem - sa szanse na 100 % bo bardzo dlugo sie utrzymuje lepiej wziac słuchawki skullcandy lub jak bedzies mial fart ipoda touch 8 gb ![]() RE: Wybór nagrody - Grabowkers - 10-05-2010 16:41 Tez myslałem, że najlepszym wyborem będa słuchawki. + dla ciebie ![]() Czekam na kolejne wypowiedzi. RE: Wybór nagrody - RaZoR_xD - 10-05-2010 16:57 Witam, najbardziej "oplcalna" rzecza beda dla ciebie sluchawki. Lecz na 100 % zgarniesz koszulke oddyssa. A na IPODA TOUCHA radzilbym nie polowac bo i tak go nie zgarniesz.. Proboj na sluchawki, powodzenia ![]() RE: Wybór nagrody - rajmek126p - 10-05-2010 17:03 Siemka ja bym Ci radził polowac na słuchawki skullcandy ![]() RE: Wybór nagrody - Wojtas100 - 10-05-2010 18:41 A ja napiszę coś innego. Skoro interesuje Cię PSP to chyba DSI też nie pogardzisz. Jeśli miałbyś dobry refleks i trochę szczęścia to DSI jest twoje więc ja bym wybierał DSI [Rozwiązane][Rozwiązane]Wybór nagrody - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |