[Rozwiązane]Ważne w sprawie fake kont - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Ważne w sprawie fake kont (/Temat-Rozwiazane-Wazne-w-sprawie-fake-kont-6747) |
[Rozwiązane]Ważne w sprawie fake kont - ThePixel166 - 07-05-2010 14:04 Więc... Na kwietniowym restocku zamówiłem tapetkę i dostałem od Lockerz takie coś: (mam 22 fake konta) Cytat:Dear Lockerz Member: Czy to znaczy, że zabarli mi ptz za tapetke i jej nie dostanę, i czy na następnym restocku będę mógł zamówić normalnie nagrodę i mi ją przyślą?? Za odpowiedź dam oczywiście pluuusa (dużego) RE: Ważne w sprawie fake kont - bmw00 - 07-05-2010 14:12 morzes napisac do lockerz ze masz fake konta i zabiora ci polowe ptz i bedzies mogl na resotcku byc dzisaj dostalem e-mial ze swoja tapetka na restocku link http://image.exct.net/lib/fec31578746d077b/m/1/full_logo_1920x1200.jpg przetłumaczyłem Drodzy Państwo Lockerz: Piszemy na temat ostatnich żądania wykupu. Sprawdziliśmy zamówienia i nie są w stanie spełnić żądania wykupu. Odkryliśmy pewne problemy z kontem, które mogą obejmować brak uzasadnionych PTZ lub narusza nasze Warunki. Jesteśmy odjęcie punktów z konta za karę. Jeżeli uważasz, że ta decyzja nie była w błędzie, proszę [email protected] kontakt. Thank you! Lockerz Crew RE: Ważne w sprawie fake kont - picio - 07-05-2010 14:15 JA DOSTAŁEM w shopie RE: Ważne w sprawie fake kont - Tidus - 09-05-2010 08:49 Odejma Ci ptz pewnie 50% za cos .. tzn naruszyles jakies warunki pewnie fake konta RE: Ważne w sprawie fake kont - mateja11 - 09-05-2010 09:59 Ja kupiłem se tapetke i normalnie wysłali a ma 43 fake kont [Rozwiązane][Rozwiązane]Ważne w sprawie fake kont - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |