[Kupie] Skrypt do MASS Mailingu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Kupie] Skrypt do MASS Mailingu (/Temat-Kupie-Skrypt-do-MASS-Mailingu-66289) |
[Kupie] Skrypt do MASS Mailingu - mikiniki - 14-03-2013 07:55 Witam Jestem zainteresowany zakupem skryptu do wysyłania mass mailingu Interesuje mnie skrypt taki żeby można go było zainstalować na serwerze i dodać własną bazę z pliku .txt Musi być taki żeby nie wymagał łączenia się z kontem pocztowym np. w Interii czy Gmail bo wiadomo mają ograniczenia dobowe. Skrypt musi być taki żeby omijał też ograniczenia serwera co do wysyłania maili bo wiadomo serwery też mają limity... Czekam na info [email protected] // lub priv Pozdrawiam Sylwester RE: [Kupie] Skrypt do MASS Mailingu - kasabian - 14-03-2013 12:12 mam cos takiego pisz na pw [Kupie] Skrypt do MASS Mailingu - Coristo - 26-06-2013 19:23 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |