![]() |
Tematy tylko dla zalogowanych. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Tematy tylko dla zalogowanych. (/Temat-Tematy-tylko-dla-zalogowanych-65246) |
Tematy tylko dla zalogowanych. - tylkojedno - 21-02-2013 08:29 Proponuje np. tematy konkursów wyłącznie dla zalogowanych. Do tej opcji można byłoby dopisać jeszcze wszelakie darmówki. Pasożytowanie na tematach, mogliby przynajmniej być zalogowani. Jestem ciekaw, co wy na to? ![]() RE: Tematy tylko dla zalogowanych. - Sloniasek - 21-02-2013 08:30 Mogło by coś takiego powstać, chociaż z drugiej strony uważam że przybędzie dużo multikont itp. Mam mieszane zdanie co o tym sądzić. RE: Tematy tylko dla zalogowanych. - LessiPL - 21-02-2013 08:36 Gdyby tematy były dla zalogowanych to te niedorozwoje które płaczą o kantowaniu w maskarze, jeszcze by się tu rejestrować zaczęły. Nie widzę żadnej korzyści w takim postępowaniu. RE: Tematy tylko dla zalogowanych. - tomazzi - 21-02-2013 08:38 popieram stanowisko przed mówcy bez sens totalny - twój pomysł sprawi, że debil debila poganiać będzie na forum, przeganiać w spamie i reszcie innych ciekawych rzeczy dla mnie bzdura totalna RE: Tematy tylko dla zalogowanych. - tylkojedno - 21-02-2013 08:46 Po 1. i tak nie mamy wpływu kto się rejestruje. 2. Nie bawmy się w Boga, i nie decydujmy o tym kto może się tu zarejestrować, nie zabraniajmy ludziom się rejestrować. Dlatego nadal twierdze że jest to pasożytowanie i nie patrzmy z perspektywy jednej maskary. Bo nikogo przecież nie rusza takie żalenie się niewiast z fejsa. RE: Tematy tylko dla zalogowanych. - LessiPL - 21-02-2013 08:54 co ty za głupoty piszesz? dalej nie widzę żadnych plusów dla takiego zastosowania, totalna bzdura. RE: Tematy tylko dla zalogowanych. - tylkojedno - 21-02-2013 09:03 Ja twierdze, że to Ty piszesz głupoty. Podzieliłeś się swoim zdaniem, więc dajmy dojść do głosu innym. Pewne tematy powinny zostać wyłącznie dla zalogowanych. Więc nie decydujmy o tym kto ma się rejestrować. Poza tym chcecie to się zgadzajcie, nie to nie, hejtujcie itp. Ja tylko zarzuciłem pomysł. RE: Tematy tylko dla zalogowanych. - Killer - 21-02-2013 09:28 (21-02-2013 09:03)tylkojedno napisał(a): Ja twierdze, że to Ty piszesz głupoty. Osobą która na siłe próbuje wszystkich przekonać jesteś tylko i wyłącznie ty. Temat nie przejdzie, gdybyś poszukał to znalazłbyś podobny, nawet w tym samym dziale. Zamykam. |