get-paid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: get-paid (/Temat-get-paid-60952) |
get-paid - sajan25 - 15-11-2012 14:30 Witam. Jestem nowicjuszem w zarabiniu przez internet dlatego chciałem się dowiedzieć was - znawców cos na temat Get paid - bo owszem troszke tam zarabiam tzn. zaczynam ale nie wykorzystuje wielu opcji. Przykład: w zakladce offers są dobrze platne oferty ale wymagaja wyslania numeru tel powterdzenia wpisaniem kodu pin, ale teraz pytanie, jak to zrobic zeby bez bólu zarobic monety. Bo z tego co wywnioskowalem, to zatwierdzenie i wpisanie pinu wiąże sie z np cyklicznie pobieranymi opłatami z telefonu, a tego bym nie chcial . Czy istnieje sposob zeby to obejsc? Szukam kogoś kto mógłby mi wytłumaczyc kilka istotnych rzeczy odnośnie tego serwisu i czy wogole się opłaca z niego korzystac. Z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam RE: get-paid - tomazzi - 15-11-2012 14:38 Jezu dzieciarnia ogarnijcie się do diaska bo to już przestaje być śmieszne ... masz temat poświęcony danemu serwisowi, to w nim pisz i zadawaj pytania po co zakładasz osobny temat ?? podnieciłeś się robiąc spam na forum ?? człowieka może szl... trafić na miejscu jak widzi kilkadziesiąt tematów dzieci neo dziennie na forum z pytaniem o czymś co mają na forum - wystarczy poszukać tematu i w nim zapytać po co macie mózgi ??? myślenie na prawdę nie boli i od niego wam się mózg nie zetnie get-paid - Magnus - 15-11-2012 15:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |