[Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? (/Temat-Poradnik-Jak-zakladac-konta-YT-by-dlugo-wytrzymaly-60507) |
[Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - matimus - 02-11-2012 19:12 Witam mam do sprzedania poradnik w którym zawarta jest moja metoda zakładania kont YT. Konta zakładane tą metodą są bardzo wytrzymałe . Metoda była udoskonalona kilka razy. Prowadziłem też statystyki zakładając konta z różnymi sposobami. Powiem tyle że jeżeli jakiś programista by wykorzystał ten sposób i zrobił program do tworzenia kont,byłby to przełom jeżeli chodzi o boty o zakładania kont na YT. Poradnik nie jest w pdf tylko na stronie . Do poradnika dostaje się program do sprawdzania kont ! Cena-5$ (W porównaniu do tego co można dzięki kontom zarobić jest to mała kwota) Kontakt-PW [b]Sztuk-Nieograniczona ilość. Sposób płatności - PayPal/Payza (03-11-2012 22:41)Sloniasek napisał(a): Recenzja: Adreon napisał(a):Fajny Sposob RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Sloniasek - 02-11-2012 21:19 Jeżeli potrzebujesz recenzji to chętnie zrecenzuję i sprawdzę bo brzmi interesująco Odp: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Scoobyx - 02-11-2012 22:18 Hmmm, sloniasek jeśli ta metoda dotyczy pingera od razu o tym napisz. Są darmowe poradniki z tym sposobem. Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Sloniasek - 02-11-2012 22:20 Wiem, ale podobno nie dotyczy to pingera. RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 02-11-2012 22:53 To sa te konta co sprzedajesz po 20 gr?? RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - xJAmaTOx - 02-11-2012 22:55 Pewnie tak. Ale kupowałem u matimusa konta i całkiem spoko. RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 02-11-2012 23:51 Jesli to te to mi padly 4 z 5 kont po 3 dniach a mialem na kazdym 1 film. ale czekam na odp matimusa czy to te konta? RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - matimus - 03-11-2012 09:16 (02-11-2012 23:51)Damkofr napisał(a): Jesli to te to mi padly 4 z 5 kont po 3 dniach a mialem na kazdym 1 film. ale czekam na odp matimusa czy to te konta? To nie te konta.Te robiłem inaczej. RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 03-11-2012 10:17 To ile takie konto powinno mi wytrzymac? bo mi po 1 dniu dali ostrzezenie w zweryfikowanym koncie. pewnie jutro poleci jak zawsze. jaka mamy gwarancje ze metoda naprawde dziala. czekam na recenzje bo jestem mocno zainteresowany. RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - matimus - 03-11-2012 11:18 Niestety ludzie z YT coś zrobili i nie idzie mi wejść na YT : Http/1.1 Service Unavailable . Gdy tylko naprawią ten błąd poradnik zostanie oddany do recenzji ,ponieważ muszę jeszcze coś poprawić. |