Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! (/Temat-Facebook-Skrypt-Auto-Like-Zdjecia-dostep-do-sciany-uzytkownikow-59542) |
Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - sobolek - 03-10-2012 20:23 Witam. Mam do sprzedania kilka kopi skryptu do zarabiania na facebooku. Jak on działa? Skrypt po odblokowaniu strony poprzez kliknięcie w link pisze na ścianie użytkownika wiadomość którą wy sami ustawiacie.. Może to być reklama tego skryptu itp. Gdy zbierzecie tak klika osób ponownie można wysłać inną wiadomość np. z linkiem do PPA/PPD itp. Kopia Demo !! : Nie chcesz aby ktoś wysyłał za ciebie wiadomości na ścianie? Nie wchodź ! http://www.zjarane.xaa.pl/index.php //// Skrypt sprzedaję wraz z instrukcją !! Cena ?? --> 50zł Paypal -> 35zl przelew na konto. !! +/- -> 10zl Pomoc + instalacja skryptu. // Priv -> Zaufane 2 osoby po kopię darmową !! RE: Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - patyk339 - 03-10-2012 20:35 Na stronie nic nie ma... RE: Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - sobolek - 03-10-2012 20:40 // Edit. Brak wersji demo. @Patyk -> Jak odblokowałeś stronę to sprawdź na swojej ścianie. /// Edit2 -> Nie jest to żaden "Phishing" itp. Nie jest to nielegalna strona itp. Nie jest wam do niczego potrzebne login + Hasło użytkowników. /// ///// EDIT 3 ->> DODANO PONOWNIE KOPIĘ DEMO !! /// Nie chcesz aby ktoś wysyłał za ciebie wiadomości na ścianie? Nie wchodź ! http://www.zjarane.xaa.pl/index.php RE: Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - sobolek - 04-10-2012 14:45 @ Refreshhh RE: Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - Nikodemsky - 04-10-2012 15:07 Kod: W aplikacji Rasta Krasnal wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. RE: Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - wodnik1990 - 04-10-2012 15:45 1. Skąd masz skrypt. Pokaż pozwolenie na odsprzedaż. To po pierwsze. 2. Podobny skrypt prosto od autora za $4 http://codecanyon.net/item/facebook-auto-like-for-wordpress/1970565 nie wspominając że takie skrypty latają po sieci za free. To po drugie. 3. Znalazłeś skrypt na necie za free, teraz szukasz jeleni i próbujesz go opchnąć za kosmiczną kasę. To po trzecie. RE: Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - sobolek - 04-10-2012 15:52 Po 1. Skrypt jest mój. Po 2. Podobny? Wow. Tylko co innego mają. Po 3. Wow. Znajdz mi taki sam skrypt to pogadamy. RE: Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - Nikodemsky - 04-10-2012 19:22 Nie widywałem w sumie podobnych za free(nie wiem jak wygląda od strony kodu) ale większość clickjackerów działa na podobnej zasadzie, plus działa od razu z g+, FB i czasami nawet tweeter follow, bardzo proste do integracji ze wszystkim innym, co do samej idei - wymuszane like'i słabo przekładają się na convert(zwłaszcza że każdy, kto ma trochę rozumu użyje do tego fake konta), więc według mnie minął czas "polub żeby zobaczyć", co innego z motywowanymi klikami z PPC Interesu nie chcę psuć, po prostu niewielki offtop ;p RE: Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - jambos - 19-11-2012 07:47 nie dziala strona;c Facebook -> Skrypt ! Auto Like -> Zdjecia, dostep do sciany uzytkownikow !! - surfer0700 - 26-06-2013 18:04 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |