Eliminacje MŚ 2014. Mecz Czarnogóra - Polska w pay-per-view - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118) +---- Wątek: Eliminacje MŚ 2014. Mecz Czarnogóra - Polska w pay-per-view (/Temat-Eliminacje-MS-2014-Mecz-Czarnogora-Polska-w-pay-per-view-58443) |
Eliminacje MŚ 2014. Mecz Czarnogóra - Polska w pay-per-view - mikolaj90 - 04-09-2012 15:39 Cytat:W końcu nastąpił przełom w sprawie meczu Czarnogóra - Polska. Polscy kibice będą mogli obejrzeć spotkanie inaugurujące eliminacje do Mundialu w Brazylii, ale będą musieli zapłacić za to 20 zł - informuje interia.pl Cytat:Jak pisze portal firma Sportfive, która sprzedaje prawa do meczów reprezentacji porozumiała się z trzema nadawcami - Polsatem, Cyfrą+ i UPC. Na każdej z nich będzie można obejrzeć mecz naszej reprezentacji po zapłaceniu wspomnianej sumy. Źródło: Sport.pl
Zastanawiałem się, czy nie założyć tematu w dziale "Humor" ale jednak założyłem go tutaj.
RE: Eliminacje MŚ 2014. Mecz Czarnogóra - Polska w pay-per-view - patyk339 - 05-09-2012 19:38 No trochę szkoda, że nie w telewizji publicznej. Oraz szkoda, że nie transmitują tego na RTL tak jak tegoroczną walkę jakiegoś polaka (Nie znam nazwiska ) z Kliczką . Mi się poszczęściło i mam RTL ^^. \o/. RE: Eliminacje MŚ 2014. Mecz Czarnogóra - Polska w pay-per-view - rowik888 - 05-09-2012 20:26 Nic dziwnego, że nie Telewizja Polska nie wykupiła praw i nie transmituje tego meczu. Przy takiej grze jak z Estonią też bym nie wywalał kasy. RE: Eliminacje MŚ 2014. Mecz Czarnogóra - Polska w pay-per-view - pikusix1 - 05-09-2012 20:32 Brawo, tak powinno być od czterech lat. Poziom taki jest niski, że nawet jakby była transmisja to bym nie oglądał. Szkoda nerwów i czasu RE: Eliminacje MŚ 2014. Mecz Czarnogóra - Polska w pay-per-view - FamiloSchool - 08-09-2012 12:45 Moim zdaniem to żaden minus, oglądałem i tak bez przyjemności spotkania naszej reprezentacji, poziom jest na prawdę niziutki i przynajmniej dają coraz więcej powodów by zamiast marnować 2 godziny przed telewizorem zrobić coś produktywnego . Dla tych, którzy mimo wszystko chcą oglądać te spotkania to zawsze można zamiast wydawać 20zł na PPV wybrać się ze znajomymi do pubu na mecz, wyjdzie podobnie a wrażenia znaczenie lepsze niż oglądać samotnie w domu . Ale ogólnie PPV nie jest dobrym zjawiskiem, boks w PPV teraz słyszałem o KSW w PPV, to nie ten poziom by na naszym rynku wołać sobie dodatkowych 20-50zł za spotkanie/galę itd. RE: Eliminacje MŚ 2014. Mecz Czarnogóra - Polska w pay-per-view - Aros - 14-09-2012 22:46 Jak tak dalej pójdzie to tylko reklamy będą darmowe... |