Niskie pobranie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: CashBuzz (/Forum-CashBuzz-319) +---- Wątek: Niskie pobranie (/Temat-Niskie-pobranie-58276) |
Niskie pobranie - Symbian - 01-09-2012 07:48 Siemka.dziś miałem pobranie z tajlandij (nie wiem jak się to pisze ) za 23 centy z serwera hellpoint i moje pytanie brzmi,czy to nie jest zbyt mało ? RE: Niskie pobranie - Sloniasek - 01-09-2012 07:59 Niestety takie są stawki, ale na pocieszenie powiem ci że są gorsze stawki po 0,05$ za pobranie. Najlepsze stawki za pobrania są w Niemczech, Francji, Australii , Hiszpanii, Holandii. RE: Niskie pobranie - pikusix1 - 01-09-2012 10:51 Dokładnie jak poprzednik napisał, są i mniejsze stawki za pobranie . Ogólnie z Azji są małe stawki za pobrania. RE: Niskie pobranie - DDK - 02-09-2012 15:02 Jeżeli stawka jest mała, a w tym kraju bywają większe to oferta zostanie wkrótce wyłączona. Niestety jednak jeżeli nie ma droższych ofert w tym kraju to wpadają niskie pobrania. Lepszy rydz niż nic |