Wygrajgry.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wygrajgry.pl (/Temat-Wygrajgry-pl-57222) |
Wygrajgry.pl - sebkas666 - 10-08-2012 13:14 Dziś trochę o : Wygrajgry.pl Jak to działa? Rejestrujesz konto i zbierasz punkty za zapraszanie na stronę znajomych. Zebrane punkty wymieniasz na gry! To ty decydujesz ile z zebranych punktów, kiedy i do jakiej gry przydzielasz. Rejestrując się z linku polecającego, otrzymujesz od nas 5 punktów na start zupełnie za darmo! Jak zbierać te punkty? Punkty można zbierać następującymi metodami: -reflinki -sms -udostępniając portal na facebooku lub twitterze. Jakie gry można wygrać? Na tą chwilę można wygrac : Minecraft Battlefield 3 The Sims 3 Call of Duty: Modern Warfare 3 Counter-Strike: Source Diablo III Portal 2 Battlefield Bad Company 2 Assassin's Creed: Revelations Counter Strike 1.6 Terraria Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Dead Island i więcej.... Wygrałem i co dalej? W zakładce Moje Wygrane pojawi się nazwa gry wraz z kluczem do niej oraz opisanym sposobem aktywacji. Wszystko wygodne i bezpieczne. Klucz jest widoczny tylko i wyłącznie na twoim koncie. O wygranej dodatkowo zostaniesz poinformowany na adres e-mail podany przy rejestracji. Zachęcam do rejestrowania się z mojego reflinku: http://wygrajgry.pl/ref/94749 RE: Wygrajgry.pl - Wader - 10-08-2012 17:09 Ktoś już testował czy może scam? RE: Wygrajgry.pl - Filipus - 10-08-2012 18:11 Testuje, czekam na losowania. ; RE: Wygrajgry.pl - patyk339 - 11-08-2012 09:32 Post zgłoszony. Temat zdublowany. Opcja "Szukaj" nie gryzie. Wygrajgry.pl - Jeppers - 11-08-2012 13:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |