Usuwanie filmików na YT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Usuwanie filmików na YT (/Temat-Usuwanie-filmikow-na-YT-56888) |
Usuwanie filmików na YT - Damkofr - 01-08-2012 17:46 Witam, zarabiam na uploadzie i mam własną stronę, promuje ją w 90% filmikami na YT. Jednak mam wielki problem. Najpierw miałem 1 moje konto z 2009 roku kradłem filmiki i wrzucałem na to konto, wszystko ładnie, usuwali pojedyncze filmiki nieraz. Konto mimo wszystko wytrzymało 3 miesiący. Następnie było następne konto własnoręcznie robione i wytrzymało ok 1,5 miesiąca (tu już miałem filmiki własnej produkcji w 100%). Jednak ostatnio coś się stało moje konta wytrzymują po tydzień i te kupione i te robione własnoręcznie. Dzieje się tak od 3 tygodni. Ostatnie konto usuneli nawet w 3 dni. Nie usuwają mi pojedynczego filmiku tylko od razu leci całe konto. Filmiki promuje średnio ok 5 komentów i 10-20 lajków. Ostanie konto które wytrzymało 3 dni robiłem sam i to na nowej przeglądarce. Maks nabijam 180 wyś sam i na tym kończę. Bardzo proszę o pomoc, daje każdemu reputa wnoszącego coś do tematu. P.S Słyszałem kiedyś że dośc dobrym rozwiązaniem jest napisanie do supportu yt czy tam google. Nie wiem nawet jak to zrobić. RE: Usuwanie filmików na YT - Admin - 01-08-2012 19:21 pewnie wrzucasz filmy o tematyce którą konkurencja używa i Cię flagują albo twój blog komuś podpadł i lecą flagi. RE: Usuwanie filmików na YT - Sloniasek - 01-08-2012 20:00 To niestety norma jeżeli się zarabia na metodzie YT, trzeba się liczyć z tym że ktoś nam może coś zflagować. Również zależy od maila na którym wykonane jest konto, wtedy zazwyczaj banują całe konto. RE: Usuwanie filmików na YT - Damkofr - 02-08-2012 08:51 (01-08-2012 20:00)Sloniasek napisał(a): To niestety norma jeżeli się zarabia na metodzie YT, trzeba się liczyć z tym że ktoś nam może coś zflagować. Sloniasek właśnie że to nie jest norma. Norma to jest wtedy kiedy usuwają konto po min 3 tygodniach i nie leci od razu całe konto tylko przynajmiej 1 raz usuną pojedynczy film. I tak też miałem od początku. Rozmawiałem już z paroma osobami i nikt nie ma podobnej sytuacji. Im konta wytrzymują 1-2 miesiące, nieraz zdarzy się że po 2-3 tyg. Co masz na myśli o mailu na którym jest zrobione konto? Ja mam wszystkie konta na gmailu bo chyba tylko tam umiem zrobić konto na yt P.S admin i Sloniasek reputy poleciały RE: Usuwanie filmików na YT - pikusix1 - 07-08-2012 08:31 Zależy, jakie filmy wrzucasz. Bo jak np. z hackiem, którego jeszcze nie ma na YT, to dłuuugo konto wytrzyma, ale jak już coś wrzucisz "starszego" to licz się z wrogami, którzy tylko czekają. RE: Usuwanie filmików na YT - Nikodemsky - 08-08-2012 03:46 Jeśli wrzucasz ten sam filmik z innym tytułem możesz liczyć się z szybkim sflagowaniem, warto zawsze choć trochę zmienić swój filmik, kanały z większą ilością subskrybentów są też rzadziej usuwane, siedząc w istniejących już niszach, licz się z tym, że po czasie konta będą usuwane, spróbuj też innych metod niż YT(który moim zdaniem ostatnimi czasy jest jednym z gorszych sposobów na promowanie strony). RE: Usuwanie filmików na YT - startchips - 08-08-2012 08:44 To norma jest. Tak już jest. Własne nabicia wyświetleń, lajki itd. to czego się dziwisz to ja nie wiem. Masz pecha, musisz zaradzić temu. PS: Nie wiesz jak napisać do supportu ? |