Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Shipo! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Shipo! (/Temat-Shipo-55614)

Shipo! - pitfromhell - 06-07-2012 11:23

Siemanko!
Mam dzisiaj do zaoferowania Was nową możliwość zarabiania!
Skrócony opis
Jest to zwykła gra w statki, w które do wygrania są prawdziwe pieniądze. Rejestrując się z mojego ref linku otrzymasz na start 10 prawdziwych złotych!

http://shipo.pl/?p=8e4be4a26106df6f4be0

Do wypłaty potrzebujesz przynajmniej 20 złoty, ale lepiej nie wypłacaj wszystkiego aby można było grać dalej!

Przelewy przychodzą na konto bankowe!

Rozwinięty opis:
Po pierwsze
Zarejestruj się w naszej platformie jak najszybciej a otrzymasz 10zł na swoje pierwsze morskie podboje!

Po drugie
To tutaj zaczynają się twoje pierwsze bitwy!
Możesz śmiało walczyć z innymi graczami i zdobywać kasę wygrywając. Pamiętaj jednak, że prawdziwa gra zaczyna się w momencie gdy zostaniesz PIRATEM!

Po trzecie:
Porzuć nudne życie MARYNARZA i zostań piratem!

Przekup załogę pirackiego statku aby pozbyli się starego kapitana i mianowali Cię nowym, poprzez wpłacenie kasy do swojego skarbca!

Zostań PIRATEM a będziesz od krok od zdobywania dużej kasy tocząc prawdziwe bitwy o prawdziwą kasę z piratami z całej Polski!

Po czwarte:
Nareszcie! Piractwo na naszych wodach kwitnie!

Możesz toczyć bitwy o prawdziwą kasę i obserwować jak twój skarbiec zapełnia się po brzegi wraz z każdą wygraną bitwą. Nie poddawaj się i walcz o swoje! WARTO!

Zbieraj diamenty i używaj dodatków w czasie bitwy, które pomogą Ci szybciej i skuteczniej obracać floty wroga w proch!

Po piąte:
Nadszedł czas aby skorzystać z tego co zarobiłeś niszcząc i grabiąc okręty wrogich flot!

Jak tylko zbierzesz satysfakcjonującą Cię kwotę możesz ją wypłacić i cieszyć się z zarobionej kasy!

Pamiętaj jednak żeby nie rozpuścić odrazu całego łupu! Trochę kasy przyda Ci się by naciągać innych piratów na bitwy i ograbiać ich z tego co mają!

Czysty link

Ref link - dostaniesz 10 złoty!

RE: Shipo! - Sloniasek - 06-07-2012 11:34

Świetna Gra! bardzo mnie wciągnęła Big Grin
Zarejestrowałem się z refa.

RE: Shipo! - haggard - 06-07-2012 11:36

A chociaż wypłacalne to?

RE: Shipo! - kalutor - 06-07-2012 13:03

Zarejestrowałem się z refa. Póki co, czekam już pół godziny na rozpoczęcie gry - bez efektu. Muli w miejscu, nikt się nie zgłasza, czas leci...

RE: Shipo! - pitfromhell - 06-07-2012 15:50

Wyczyść historie itp. U mnie wszystko śmiga Smile

RE: Shipo! - Coristo - 06-07-2012 15:52

Stronka jest lipna. Aby zlecic wypłatę trzeba mieć poziom Pirat. Aby otrzymać poziom pirat trzeba wpłacić pieniążki na konto(startowy hajs tracimy i operujemy tylko wpłaconymi funduszami). Czyli aby zarobić musicie wpłacić :>

RE: Shipo! - Sloniasek - 06-07-2012 19:23

Ile można wpłacić minimum?
Są jakieś dowody wypłat?

Niby firma zarejestrowana

RE: Shipo! - spartiata10 - 06-07-2012 22:00

Mnie się wydaje, że są wypłacalni, bo i tak na tym sporo zarobią, skoro od każdej wygranej bitwy mają prowizję...

Shipo! - Hybrid1990 - 23-12-2017 09:46

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.