Shipo! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Shipo! (/Temat-Shipo-55614) |
Shipo! - pitfromhell - 06-07-2012 11:23 Siemanko! Mam dzisiaj do zaoferowania Was nową możliwość zarabiania! Skrócony opis Jest to zwykła gra w statki, w które do wygrania są prawdziwe pieniądze. Rejestrując się z mojego ref linku otrzymasz na start 10 prawdziwych złotych! http://shipo.pl/?p=8e4be4a26106df6f4be0 Do wypłaty potrzebujesz przynajmniej 20 złoty, ale lepiej nie wypłacaj wszystkiego aby można było grać dalej! Przelewy przychodzą na konto bankowe! Rozwinięty opis: Po pierwsze Zarejestruj się w naszej platformie jak najszybciej a otrzymasz 10zł na swoje pierwsze morskie podboje! Po drugie To tutaj zaczynają się twoje pierwsze bitwy! Możesz śmiało walczyć z innymi graczami i zdobywać kasę wygrywając. Pamiętaj jednak, że prawdziwa gra zaczyna się w momencie gdy zostaniesz PIRATEM! Po trzecie: Porzuć nudne życie MARYNARZA i zostań piratem! Przekup załogę pirackiego statku aby pozbyli się starego kapitana i mianowali Cię nowym, poprzez wpłacenie kasy do swojego skarbca! Zostań PIRATEM a będziesz od krok od zdobywania dużej kasy tocząc prawdziwe bitwy o prawdziwą kasę z piratami z całej Polski! Po czwarte: Nareszcie! Piractwo na naszych wodach kwitnie! Możesz toczyć bitwy o prawdziwą kasę i obserwować jak twój skarbiec zapełnia się po brzegi wraz z każdą wygraną bitwą. Nie poddawaj się i walcz o swoje! WARTO! Zbieraj diamenty i używaj dodatków w czasie bitwy, które pomogą Ci szybciej i skuteczniej obracać floty wroga w proch! Po piąte: Nadszedł czas aby skorzystać z tego co zarobiłeś niszcząc i grabiąc okręty wrogich flot! Jak tylko zbierzesz satysfakcjonującą Cię kwotę możesz ją wypłacić i cieszyć się z zarobionej kasy! Pamiętaj jednak żeby nie rozpuścić odrazu całego łupu! Trochę kasy przyda Ci się by naciągać innych piratów na bitwy i ograbiać ich z tego co mają! Czysty link Ref link - dostaniesz 10 złoty! RE: Shipo! - Sloniasek - 06-07-2012 11:34 Świetna Gra! bardzo mnie wciągnęła Zarejestrowałem się z refa. RE: Shipo! - haggard - 06-07-2012 11:36 A chociaż wypłacalne to? RE: Shipo! - kalutor - 06-07-2012 13:03 Zarejestrowałem się z refa. Póki co, czekam już pół godziny na rozpoczęcie gry - bez efektu. Muli w miejscu, nikt się nie zgłasza, czas leci... RE: Shipo! - pitfromhell - 06-07-2012 15:50 Wyczyść historie itp. U mnie wszystko śmiga RE: Shipo! - Coristo - 06-07-2012 15:52 Stronka jest lipna. Aby zlecic wypłatę trzeba mieć poziom Pirat. Aby otrzymać poziom pirat trzeba wpłacić pieniążki na konto(startowy hajs tracimy i operujemy tylko wpłaconymi funduszami). Czyli aby zarobić musicie wpłacić :> RE: Shipo! - Sloniasek - 06-07-2012 19:23 Ile można wpłacić minimum? Są jakieś dowody wypłat? Niby firma zarejestrowana RE: Shipo! - spartiata10 - 06-07-2012 22:00 Mnie się wydaje, że są wypłacalni, bo i tak na tym sporo zarobią, skoro od każdej wygranej bitwy mają prowizję... Shipo! - Hybrid1990 - 23-12-2017 09:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |