KSW 19 - 12 Maja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118) +---- Wątek: KSW 19 - 12 Maja (/Temat-KSW-19-12-Maja-53028) |
KSW 19 - 12 Maja - Magnus - 03-05-2012 14:05 Witam.Przed nami gala KSW 19
Siedem pojedynków, dwie walki wieczoru, pojedynek o pas międzynarodowego mistrza KSW w wadze średniej i po raz pierwszy walki z udziałem kobiet. To wszystko już 12 maja
TRAILER :
[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=UtGenDzQbNM&feature=relmfu[/my-youtube] RE: Ksw 19 - bios - 03-05-2012 14:13 Sapp rozwali Pudziana, tylko na to czekam RE: Ksw 19 - Magnus - 03-05-2012 14:22 Wątpię aby coś mu zrobił RE: Ksw 19 - Sokow - 03-05-2012 15:21 Sapp ma bardzo małe szanse na pokonanie Pudziana. Wypowiedz Jurasa na temat tej walki http://www.youtube.com/watch?v=6EYROHmjDd8 Dwie walki na które czekam to walka Mameda i Materli RE: Ksw 19 - gregory1 - 03-05-2012 23:01 Chmielewski i Khalidov wygrają swoje walki a Pudzian pewnie przegra ;p RE: Ksw 19 - mikolaj90 - 04-05-2012 09:04 KSW oglądam od 12-stki i żadnego nie przegapiłem więc 19-stke będę oglądał I liczę na wygrane polaków. RE: KSW 19 - 12 Maja - Bolt - 10-05-2012 18:42 hmm pojedynek pań, to jest to! RE: KSW 19 - 12 Maja - Jeppers - 12-05-2012 09:50 Mankowski + Mamed + Horrwich + Aslambek + Materla = 4.29 Kursy : Bwin Borysa miałem okazje oglądać na żywo, robi piorunujące wrażenie, nikt by nie powiedział, że ten niepozorny, wesoły gość jest takim wojownikiem. Po żenadzie, którą odwaliło MMA Attack Borys będzie chciał udowodnić, że jest zawodnikiem wartościowym. Myślę, że mu się uda odnieść pierwsze zwycięstwo na KSW. Mamed, chyba pisać nie trzeba, liczę na odklepanie przez jego rywala w możliwie jak najszybszym czasie. Horrwich pokazał klasę z Materlą, walczył do końca. To bardzo doświadczony zawodnik, nie sądzę, żeby rzucony na głęboką wodę Chmielewski dał rade, który w moim odczuciu przegrał już ostatnio z Zikicem na punkty i nie wiem co odwalili sędziowie. Aslambek jest zdecydowanie bardziej doświadczony od swojego rywala i tutaj nie spodziewam się innego rozstrzygnięcia niż wygrana Saidova. Może to być ciężka walka, która rozstrzygnie się dopiero przez decyzje sędziów, ale Saidov jak najbardziej do gry. No i został nam Materla, w moim odczuciu będzie to bardzo ciężka walka, która skończy się punktowaniem sędziów. Nie wiem dlaczego nikt nie docenia Silvy, dla mnie to może być groźny gracz z przeszłością w UFC czy Bellatorze, będzie ciężko, ale licze, że przygotowanie w American Top Team nie pójdzie na marne i Cipao pokaże co trzeba i wygra choćby przez decyzje sędziów. To by było na tyle Jak ktoś ma jakieś spostrzeżenia to proszę bardzo walić śmiało. Ps. "Walki" Pudziana nie ruszam, bo po takim kursie to po prostu śmiech na sali Znając życie jak Sapp położy się na Mariuszu i nie daj Boże ustabilizuje pozycję, to będzie ciężko to "zwalić z siebie". RE: KSW 19 - 12 Maja - Sloniasek - 12-05-2012 09:55 Pudzian raczej z Sappem nie będzie miał szans RE: KSW 19 - 12 Maja - Sokow - 12-05-2012 17:19 Moim zdaniem walka Pudziana z Sappem będzie wyrównana, ponieważ czasy w których Sapp był dobrym zawodnikiem już minęły i jestem pewien, że będzie w gorszej formie niż Pudzian, ale za to Pudzianowi brakuje doświadczenia, które posiada Bob. A jak wiadomo w tym sporcie nigdy nic nie wiadomo i każdy z nich ma szanse w tej walce nie ma zdecydowanego faworyta. Mam tylko nadzieje że Sapp nie przeleży na Mariuszu całej walki. |