Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) (/Temat-Poradnik-dzieki-ktoremu-mozesz-zarobic-30-dziennie-52541) |
Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - Dennisek78 - 22-04-2012 00:38 1. Nazwa poradnika :[Ankiety]Sposób Na Zarobek 50$ w Ciągu 3godzin. Bez limitu możemy zarobić naprawdę sporą sumę . gwarantuje że koszt poradnika zwróci się w ciągu dnia (MAX 2 dni) 2. Przeznaczenie :Zarabianie w internecie 3. Cena :30$ 4. Opis : Witam Poradnika jest tylko 20 Sztuk I ani 1 więcej. (chyba że będzie duży "popyt" wtedy powiększamy ilość kopi) Chciałbym wam zaoferować poradnik autorstwa użytkownika "mamboo" z innego forum od którego UZYSKAŁEM prawa na sprzedaż tutaj Jest to metoda dzięki której w ciągu 3 godzin zarobiłem bezproblemowo 50$. Sprzedaje oto tą metodę ponieważ potrzebne mi pieniążki Poradnik opisany jest w taki sposób że nawet dziecko by go zrozumiało . Do Sedna sprawy. Otrzymujemy : 1.Pełen poradnik + Screeny. 2.Adresy 2 stron www na których skupiamy się w celu zarobku. 3. PEŁNĄ pomoc na GG. (Jeśli masz jakieś pytania przed kupnem pisz śmiało tutaj, otrzymasz odpowiedz) 5. Sposób płatności i wysyłki :paypal. Dowody wpłaty ; Z powodu iż zapewne będzie dość duże zainteresowanie osoby uzyskają na PW e-mail gdzie mają wpłacić pieniążki na PP, kto pierwszy ten lepszy :-) Na wszelkie pytania zostaje udzielona odpowiedz ! Recenzja TOP earnera na cashfile (nie podaje stronki do tematu bo to reklama) Ps. Tylko GG obecnie, przykro mi że nie udostępniam SKYPE ;/ Recenzja Naszego tutora : (22-04-2012 11:32)Sloniasek napisał(a): Otrzymałem poradnik, niedługo zrobię recenzję. RE: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - Sloniasek - 22-04-2012 05:42 Jestem skłonny zrobić recenzję tego poradnika. RE: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - expresso - 22-04-2012 08:17 Odradzam zakupu. Osoba skopiowała cały temat z forum o tematyce zarabiania przez internet i pewnie sprzedaje ten sam poradnik (którego nie jest autorem), tylko o 10 $ drożej. RE: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - tomazzi - 22-04-2012 08:37 (22-04-2012 08:17)expresso napisał(a): Odradzam zakupu. a ja polecam naukę czytania ze zrozumieniem ... tutaj cytat z postu autora tematu : " Chciałbym wam zaoferować poradnik autorstwa użytkownika "mamboo" z innego forum od którego UZYSKAŁEM prawa na sprzedaż tutaj" szczerze więc autor informuje, że nie jest autorem poradnika, informuje kto jest jego autorem, oraz wspomina o zgodzie autora poradnika na sprzedaż go przez cytowaną osobę RE: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - Qwik - 22-04-2012 08:59 Ten poradnik ma już dużo ponad ponad 20 osób i nie wiem po co ktoś pisze ze jest limitowana sprzedaż jak i tak sprzedaje ile chce. RE: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - expresso - 22-04-2012 09:05 (22-04-2012 08:37)tomazzi napisał(a):(22-04-2012 08:17)expresso napisał(a): Odradzam zakupu. Nie sądzę, żeby autor poradnika się na to zgodził. Inaczej nie wprowadzałby limitu sprzedaży. Jeżeli dostanę dowód na pozwolenie to zwracam honor. Odp: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - Scoobyx - 22-04-2012 09:25 Zobaczymy. Zaraz mu to napisze. Jak będzie na pc. Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk RE: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - Branzolek - 22-04-2012 09:43 Też wątpie a po drugie a innym forum mozna kupić za 20$ , Autor potrzebuje gotówki a daje zarobić innym na sprzedaży tego samego ? Poprosze dowód zgody wykorzystywania ponownego w celach sprzedaży. RE: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - Ganek - 22-04-2012 09:48 Denisek, jeśli okaże się że nie masz pozwolenia to lecisz z LCP Po pierwsze cena od autora poradnika to 20$ Po drugie sprzedaje ten poradnik na forum razem z autorem i jakoś nie wspominał mi o tym, żeby dawał komuś prawa do sprzedaży. RE: Poradnik dzięki któremu możesz zarobić 30$, dziennie :-) - Dennisek78 - 22-04-2012 10:34 Jako iż posądzacie Mnie o "takie" zarzuty, przedstawiam screnna który przedstawia że On nie ma zbyt dużo czasu by odpisywać (na forum LO....) dlatego też ja zajmuje się sprzedażą poradnika tutaj : forum zarabiam.com Wystawiam poradnik po cenie 30$ i myślę że ta cena jest atrakcyjna ze względu iż na LO... poradnik nie będzie sprzedawany. @Odpowiedzią na pytanie dlaczego jest ciągle powiększana suma ilość poradników jest prosta - Administrator serwisu BARDZO się cieszy że nowi użytkownicy goszczą w Jego serwisie dlatego więc nie ma obaw że ten sposób się "wypali" |