![]() |
Glosy facebook (konta Ultra-Real) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Glosy facebook (konta Ultra-Real) (/Temat-Glosy-facebook-konta-Ultra-Real-52085) Strony: 1 2 |
Glosy facebook (konta Ultra-Real) - Driver494 - 11-04-2012 17:06 Witam ! Facebook jest ogromnym portalem społecznościowym na którego używają miliony osób z całego świata. Firmy i organiacje wykorzystują to robiąc konkursy dzięki którym ściągną cześć tej społeczności na swoj profil. Ty natomiast możesz wykorzystać facebooka do zdobywania nagród. Ja robię to od pewnego czasu i zauważyłem że to bardzo opłacalne zajęcie ! Jestem wlacicielem 54 kont facebook (i ciagle powiekszam kolekcje). Więc chciałbym Ci zaproponować glosy/komentarze na facebook. Dzięki nim: - będziesz miał dużo like'ów swoich komentarzy, - zaakceptowanych dużo zaproszeń do aplikacji, - będziesz miał wielu znajomych, - konta są używane w taki sposób jakby to robili prawdziwi ludzie! (np.obrazki z kwejka) - i co tylko zapragniesz na facebooku za niewygórowaną cenę ! Dlaczego warto kupować u mnie? - tanio zdobędziesz glosy, - konta są Ultra-Realne, - jestem uczciwy o czym świadczy nie splamiona oszustwem ranga na tym forum, - realne imiona i nazwiska (takie naprawdę istnieją) - konta mają przynajmniej po 40 znajomych - dzięki realności kont Facebook na pewno nie zostaniesz zdyskwalifikowany. Moje konta są Ultra-Real co to znaczy? Oznacza to że konta oprócz avatara mają również wypełnione pola dodatkowe taki jak szkoła, zainteresowania itp. Ilość kont (na dzień dzisiejszy) : 54 Cena: Nawet 10 groszy za sztukę ! - najtaniej w internecie ! - bądź za rejestracje krótkie i darmowe, - punkty polubiszto. Rabaty dla stalych klientow ! Kontakt: GG: 9819819 , PW ![]() ![]() RE: Glosy facebook (konta Ultra-Real) - jarunioo7 - 11-04-2012 19:43 Musze przyznać że takiej oferty jeszcze nie widziałem ![]() RE: Glosy facebook (konta Ultra-Real) - BialySzczecin - 11-04-2012 21:50 skoro ma kolekcje 29 kont to naprawde dużo sie zna RE: Glosy facebook (konta Ultra-Real) - Driver494 - 12-04-2012 16:55 Jako że mam wielu chętnych powiększam swoją kolekcję do - 34 !!! Zapraszam !!! RE: Glosy facebook (konta Ultra-Real) - Driver494 - 01-05-2012 12:26 Zapraszam ! RE: Glosy facebook (konta Ultra-Real) - Nubi - 09-05-2012 20:12 polecam RE: Glosy facebook (konta Ultra-Real) - damianpoland - 24-06-2012 18:24 Skorzystałem dzisiaj z pomocy użytkownika Driver494 i z czystym sumieniem mogę polecić innym! RE: Glosy facebook (konta Ultra-Real) - Kabajana - 24-06-2012 20:18 Driver napisz na PW, mogę weryfikować konta bo mam ponad 50 starterów. ![]() RE: Glosy facebook (konta Ultra-Real) - nitroo - 02-07-2012 15:20 Wielki pozytyw, głosowanie wykonane w ekspresowym tempie i bardzo niska cena ![]() RE: Glosy facebook (konta Ultra-Real) - Driver494 - 13-10-2012 13:06 Oferta wciąż aktualna! Zapraszam! |