Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Moja strona. Proszę o oceny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Moja strona. Proszę o oceny (/Temat-Moja-strona-Prosze-o-oceny-51253)

Strony: 1 2

Moja strona. Proszę o oceny - Szakallt - 22-03-2012 19:11

Witam stworzyłem stronę do łapania poleconych. Prosiłbym o komentarze na temat strony. Starałem się dobierać kolory tak aby było estetycznie, ciekawie i nie odrzucały.
Prosiłbym o sugestie co mógłbym zmienić a co dodać.
Pozdrawiam
http://www.inwestujpewnie.pl

RE: Moja strona. Proszę o oceny - davi100 - 25-03-2012 10:58

Mógłbyś dodać forum na przykład Smile

RE: Moja strona. Proszę o oceny - Ny25 - 26-03-2012 16:45

Fajna stronka

RE: Moja strona. Proszę o oceny - Yogii - 26-03-2012 18:05

za jasna pod wzgledem kolorystycznym jak dla mego oka

RE: Moja strona. Proszę o oceny - jarunioo7 - 26-03-2012 21:03

Może troszke za jasna. Estetyka ładna tylko na górze logo takie średnie.. Ale ogólnie to mi sie podoba Smile

RE: Moja strona. Proszę o oceny - prymul1 - 26-03-2012 21:28

Wizualnie stronka prezentuje się bardzo dobrze. Wszystko przejrzyste i zrozumiale opisane.

RE: Moja strona. Proszę o oceny - nitram - 28-03-2012 14:30

Coś oferujesz za pozyskanie poleconego ?

RE: Moja strona. Proszę o oceny - verona - 28-03-2012 15:57

Doczepię się tego loga i napisu na nim, gdyż logo jakieś takie nie estetyczne chociaż inicjatywa dobra, no i napis na nim w tych samych kolorach przez co się zlewa ;p

RE: Moja strona. Proszę o oceny - mastaace - 30-03-2012 14:29

Strona dość minimalistyczna, ciekawe tło przyciągnęło by więcej ludzi.

RE: Moja strona. Proszę o oceny - GodDomi - 31-03-2012 13:00

Słabe dobranie kolorów i przejścia między nimi. Rażące kolory m.in. tła głównie chodzi o ten błękit, czerwony rażący kolor w menu na ciemnym tle. Więc na twoim miejscu bym popracował nad dobranie kolorów miłych dla oka oglądającego twoją stronę ^^