![]() |
Uwaga na zarażone linki na facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Uwaga na zarażone linki na facebooku (/Temat-Uwaga-na-zarazone-linki-na-facebooku-50502) Strony: 1 2 |
Uwaga na zarażone linki na facebooku - patyk339 - 06-03-2012 13:59 Witam!
Dzisiaj dowiedziałem się takiej oto rzeczy: Otóż mój kolega dostał zaproszenie od ok 100 osób. Wszedł na podany link w wiadomości. Po ok 20 minutach chciał się zalogować na facebooka lecz nie mógł wejść na tą witrynę. Próbował ok 10 razy. Później zrestartował komputer i rezultat taki sam. Powiedział mi to dzisiaj w szkole. Ja mu odpowiedziałem.... śmiechem. Teraz pytanie do was. Weszliście by w link wysłany od 100 nieznajomych osób? Ja na pewno nie. Więc ostrzegam was przed Każdympodejrzanym zaproszeniem. Nie wchodźcie w nie. Najprawdopodobniej mój kolega mógł paść ofiarą hakerów. Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie tego tekstu. Re: Uwaga na zarażone linki na facebooku - Rzmijec - 06-03-2012 16:29 Ja dostaję linki na pw od znajomych. Hi i tutaj link, linków dostałem kilka różnych od znajomych. Podejrzewam jakąś aplikację FB z przesadzonymi pozwoleniami bądź jakiś hacker po prostu. Na Virustotal nic nie wykryło, ale mimo to nie klikam. Send from Człapatalk ![]() RE: Uwaga na zarażone linki na facebooku - zarabiamwnecie - 06-03-2012 16:48 hello http://www.estanciashuinca.com/images/im.html. Ja również dostałem żal. Zgłosiłem już administracji. Zobaczymy. RE: Uwaga na zarażone linki na facebooku - patyk339 - 06-03-2012 17:16 Tez dostalem te linki ale je olałem jak inne RE: Uwaga na zarażone linki na facebooku - ciamciaj - 02-04-2012 15:34 Mnóstwo takich linkow sie dostaje, po kliknieciu mozemy nieswiadomie rozsylac to dalej. tak mialo wielu znajomych. Na jakiej zasadzie to dziala to nie wiem, ale podejrzewam jakas luke w zabezpieczeniach bo nikt nie wyrazal zgody dla aplikacji na rozsyłanie. RE: Uwaga na zarażone linki na facebooku - QueenRequiem - 16-09-2012 09:49 Moja siostra kliknęła w link z masowych wiadomości Hi od jej znajomych ![]() RE: Uwaga na zarażone linki na facebooku - ascanio - 16-09-2012 15:14 Ja musiałem znajomemu czyścić facebooka z tych śmieci, bo sobie już rady nie dawał. Wystarczy blokowanie aplikacji. RE: Uwaga na zarażone linki na facebooku - miniek9090 - 16-09-2012 15:26 po co robicie odkopy sprzed ponad pół roku?? RE: Uwaga na zarażone linki na facebooku - patyk339 - 16-09-2012 18:01 Miniek nie off-topuj. Tutaj każdy może wyrazić swoją opinie na ten temat. RE: Uwaga na zarażone linki na facebooku - miniek9090 - 16-09-2012 18:28 Nie offtopuje tylko po co tematy odkopywac?? |