Co się stało z prizers? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Forum Prizers.pl (/Forum-Forum-Prizers-pl-302) +----- Dział: Dyskusje (/Forum-Dyskusje-304) +----- Wątek: Co się stało z prizers? (/Temat-Co-sie-stalo-z-prizers-50378) |
Co się stało z prizers? - Driver494 - 03-03-2012 22:09 Tak jak w temacie. Wie ktoś co dzieje się z prizers? Na stronie nie pojawiają się rebusy administarcja nie odpowiada. Warto jeszcze zbierac punkty? Czy to prawda że jest niedługo restock? RE: Co się stało z prizers? - Mazurex1 - 03-03-2012 22:32 szczerze driver ciężko na to pytanie odpowiedź administracja mówi że teraz w marcu serwis prizers ożyje zostaną wprowadzone nowości, restock ma być na początku marca tak mówili, chociaż ja powoli zaczynam coraz mniej wierzyć w serwis gdyż nadal Skyrima z poprzedniego restocku nie dostałem RE: Co się stało z prizers? - patyk339 - 04-03-2012 11:09 Dla mnie prizers to scam. Taka jest moja osobista opinia. RE: Co się stało z prizers? - Prizers.pl - 04-03-2012 12:10 Restock niedługo to prawda, aktualnie trwają wzmożone prace nad serwisiem aby aktualnie pojawiał się rebusy, ankiety, aukcje zadania i oraz inne konkursy. RE: Co się stało z prizers? - Bolt - 04-03-2012 12:37 Chyba się droga administracjo nie rozumiemy. To WY powinniście docierać do nas a nie my do was... Gdzie taką informację mogę wyczytać na stronie prizers.pl ? Co to za ograniczenie informacji dla użytkowników? Muszę być userem zarabiam.com by to wiedzieć. Śmiech na sali. Na marce niezłych restocków długo nie pojedziecie, już nawet tag miał lepszy PR niż wy ^^ 0 zainteresowania, 100% olewka, pozdrawiam RE: Co się stało z prizers? - Ty27mek - 04-03-2012 13:23 RE: Co się stało z prizers? - Makareli - 04-03-2012 13:41 (04-03-2012 12:10)Prizers.pl napisał(a): Restock niedługo to prawda, aktualnie trwają wzmożone prace nad serwisiem aby aktualnie pojawiał się rebusy, ankiety, aukcje zadania i oraz inne konkursy. To fajnie jak nawet nikomu się nie chce dodawać rebusów i ankiet... początek był super duże zaangażowanie, profesjonalne kampanie na forach internetowych, pierwszy resetock też super dużo nagród, a teraz szkoda gadać... RE: Co się stało z prizers? - Driver494 - 04-03-2012 16:28 No mam taką nadzieje że się trochę ruszycie. Chyba by wypadało? RE: Co się stało z prizers? - szpilmen - 04-03-2012 19:57 Prizers powróci w tym miesiącu z dwojoną siłą. Byli zajęci kaszfejlem, dziś już skończą więc szykujcie się. RE: Co się stało z prizers? - Ciastek - 05-03-2012 20:55 Ja myśle. Przynajmniej ankiety dodawali ... Hmm tylko co z tym resem jak jeszcze z poprzedniego restocku nagrody co do niektórych nie poprzychodziły to co dopiero mowa o nowym resie. |